Däckad..

.. hela helgen.. har sovit, sovit och sovit.. Förra helgens halsont har följt mig hela veckan med hosta både nätter o dagar.. o i fredags verkade det som att kroppen sa Tack o hej för jag somnade direkt jag satte mig i soffan.. vaknade missinassen o kröp i säng.. På lördag vaknade jag ändå vid halv 7 o käkade frukost o somnade om o sov till ett-tiden.. Guu så skönt det var!
På kvällen lurade jag ett par timmar i soffan igen innan jag såg ett par brittiska thriller/deckare på 9:an.. Trots allt sovande så har jag sovit som en prinsessa i natt också.. Fast jag har ju ingen aning om hur prinsessor sover så det var nog mer som en björn som ligger i vinteride..

Visserligen så har väl månadsontet gjort sitt till o spätt på tröttheten, men det är bättre att slå på flugor på smällen än att dra ut det o vara trött många fler dagar.. Och vakenstunderna har jag tillbringat med att hälla i mig brustabletter och handarbetat.. Enda sättet mota bort månadsvärken och vilken himla tur den kom under helgen för då behövde jag inte få dåligt samvete om jag är borta från jobbet..


Just nu känner jag mig lite piggare så jag ska nog försöka fixa till några lunchlådor.. men det får bli den oavancerade stilen.. steka ihop köttfärs, frysta grönsaker, creme fraiche oi hälla det på fullkornslasagnette..
och förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta med mig en påse morötter i morgon som jag kan riva till..

Om jag sover ordentligt, låter bli att spilla energi på att reta mig på människor som inte gör som jag tycker att de borde göra, så kommer nog jag, och min kropp, att överleva dagarna som är kvar innan semestern börjar..

I dag på radion var det en programledare som sa att detta ostadiga väder skulle fortsätta länge till.. Men, i mitten på augusti spåddes det bli värmebölja igen.. Hoppas han har fel för jag vill absolut inte ha värmebölja.. Fast blir det så så kommer jag återuppta mitt naturistmedlemsskap o bosätta mig på något nakenbad..

Nedräkningen har börjat.. bara 13 jobbedagar kvar.. Längtar liite..

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Om du ändå ska vara sjuk så är det bra att du stökar undan det före semestern! ;-)
Krya på dig!

Postat av: Nina på Johangården

Lika bra att vara sjuk innan semestern, som sagt. Krya på dig! Nästa vecka börjar jag min semester..

2007-07-23 @ 16:55:13
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Tant.. Aah, tänkte inte på det.. Lovar jag ska stanna hemma i morgon om jag är trött ;-)
Nina.. Åh, då börjar du innan jag o har färre jobbedagar kvar.. Härligt!

2007-07-23 @ 20:06:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback