Hela helgen..

..har jag bara varit här och nu.. Ja, alltså inte här nU utan där dÅ..

Först o främst på tåget söderut för på ett tåg kan man varken vara framför eller bakom. Det är bara att åka med. Och det gjorde jag. Tyvärr hade jag fel mobnr till brosdottern så vi träffades inte förrän vid slutstation när bror kom o hämtade oss. Men jag hade sällskap med en trevlig norska med samma inställning till tågresor som jag, alltså att de är trevliga.. fast det har ju också lite med vilket ressällskap man har/får.. Varmt kramkalas bidde det när jag träffa lillebror, och brorsdotter, som jag inte sett på.. hmm.. 5-6-7 år?

Väl framme vid min inkvartering möttes jag av stora famnen, fast de aldrig mött mig, och jag kände mig omedelbart välkommen och hemmastadd. Det är lite konstigt det där med nya människor, hos en del känns det som hemma på en gång o andra kan man umgås med ett helt liv o känna sig himskans ohemma hos.. Själv föredrar jag det förstnämnda

Efter några timmar kom "kära" mor och H. Den första har jag inget att säga om men jösta vad roligt det var att träffa H igen och jag tror tamig17 att han gav/fick den varmaste kramen. Vi fick oss också ett par timmars kompisprat o trots att det är minst 10 år sedan vi träffades så var det som att förra gången vi sågs var igår. Fast det stämmer ju inte för mycket vatten har runnit under broarna..

Lördag förmiddag blev hektisk för alla utom mig.. De andra pysslade o rusade runt och jag plockade lite in o ut i diskmaskin.. mediterade i trädgården och knäppte lite kort..

 
 


lyssnade på de andra som påminde varandra om att ta med näsdukar.. Själv så tänkte jag att jag behöver ingen.. hahaha.. när vi satt i kyrkan så pirrade det allt i magen o när brud o brudgum steg över tröskeln så blev det allt suddigt i ögonen.. men som tur är så använder jag inte smink varken till vardags eller högtidsstunder så det var bara att torka med baksidan på handen.. Jösses vad de var fina! Jag önskar dem tusen och åter tusen leenden samt all lycka som går att uppbringa!
Mycket mysig middag med underbart god mat så nu har jag gått upp ett par kilo igen.. men det gör inget.. får väl cykla några extra km i fortsättningen..

Vid 20-tiden avvek brudparet till sitt och vi andra samlades hos hos mina inkvarteringsvärdar.. ja, dvs några. Vissa gick ner till stugan o spelade kort.. *suck*
Skönt småprat och lite småplock på bordet. Somnade dock innan midnatt för hur jag än vill påstå att jag inte var berörd så visst hade känslorna svallat lite.. Trött som en gnu o sov ljuvligt till halv sju.. Ingen annan vaken så jag gjorde lite kaffe o satte mig på altan med ett korsord. Underbart skönt att bara sitta o lyssna på naturens ljud, fågelkvitter och lätt regnsmatter på taket..
Så småningom började de andra vakna och frukost intogs.. Resten av söndagen bestod i att bara andas och ta det lugnt tills hemresan påbörjades vid 17-tiden..

På tåget sov jag väldigt gott o vaknade utsövd strax innan Mellansel där jag hann ut o få lite "frisk" luft.. Resterande del av tågresan satt jag mest o tittade ut genom fönstret utan att tänka på någonting alls.. hmm.. ljuger nog lite där, fundilerade på vad jag ska göra på semestern.. har ju fått inbjudan och är välkommen både till Karlsborg och Göteborg.. Nåja, långt till augusti så jag har ingen brådska alls att bestämma mig..

Kanske är jag knäpp.. Men en helg är nog och lagom att umgås med andra på heltid.. o att sluta när det är som bäst är ett bra tankesätt..

Steg av tåget ca en halvtimme för sent.. promenerade till jobbet o satte gång o arbeta.. hmm.. mitt tidsbegrepp är nog inte riktigt rätt inställt för det kändes som att jag varit borta minst 1 vecka.. frågade bästa jobbkompis om saker o ting som knappast förändrar sig över den enda dag jag var ledig.. *skumt*
Jobbedagen gick i alla fall väldigt fort o bussen hem likaså.. o hemma var det någon som hade pysslat, plockat, diskat o dammsugit.. Härligt :-) Tyvärr hade denna pysslare glömt ställa in mjölk o nödvändiga varor i kylskåpet så jag fick allt ta en tur itll mataffärn.. men det gjorde inget för bilen, som förvånande nog inte hade sällskap av vinterdäck i baksätet, blev bara glad att jag motionerade den litegrann..

Och om jag inte missminner mig totalt så är det måndag i dag o då har jag ju strax date med Cesar Millan..

o evenuellt har jag en kaffedate i morgon på lunchen..

Livet är allt bra skönt imellanåt..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Välkommen tillbaks!
Det där med Göteborg låter intressant. Och augusti är inte alls långt borta. Jag har semester då ju...

Postat av: Blackout

augusti kommer säkert att bli en härlig månad för då börjar jag arbeta igen. Just nu regnar det :-) men jag är glad för det!

2007-07-09 @ 22:57:34
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Visionary soul

Jag undrar om inte du kan ha klivit av samma tåg som jag klev på...? Synd att vi missade varann i så fall, men roligt att du haft en så fin bröllops- och släkt-helg! :-)

2007-07-10 @ 17:30:06
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: En liten tant

Välkommen hem!
Det gick ju bra efter vad jag förstår.
Blåsorkestern står beredd vid E4:an, bara så att du vet! Den kan förflytta sig till järnvägsstationen i nödfall.

2007-07-12 @ 15:48:59
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Hoppas att du sitter någonstans och ler!

2007-07-12 @ 18:28:26
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. Tack! Ja, både Karlsborg och Göteborg känns lockande.. och augusti är snart här :-)
Blackout.. Javisst, augusti är en underbar måndad oavsett man har semester eller jobbar :-)
VS.. Ja, det var en mycket bra helg med många upplevelser.. Hoppas även Du får upplevelser värda att bevara i minnet *L*
Tant.. Tack, gick väldigt bra.. o hittade hem gjorde jag oxå, vilket nog är det bästa.. hmm.. Nu satte du griller i hövvet på mig.. skulle ju kunna mellanlanda utifall jag får för mig fara till Sifferbo..
Nina.. Njaa, reströttheten har kommit i efterhand.. men visst finns leendet här.. tillsammans med lite förväntan :-)

2007-07-12 @ 18:54:51
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback