I fredags..

.. vaknade jag med ont i halsen.. Inge roligt alls för då brukar jag, oftast,  bli göörsnuvig o inte kunna prata över huvud taget.. Men jag cyklade i alla fall iväg till jobbet eftersom jag visste att den enda (japp, jag är oersättlig ;) som skulle vara där 08,00-08,30 var jag.. Motade bort halsontet med lite brustabletter och fixade dagen rätt bra ändå.. Några av mina kunder/ringare tyckte jag hade en skönt hessexig röst och jag kunde inte annat än le och tacka.. o småprata lite extra med dem som tyckte det.. ;-)

På kvällen låg jag mest i soffan.. o i samma spår gick resten av helgen.. Kom på att jag missade båda avsnitten av Gilmore girls förra helgen, men det gjorde inte så mycket för det var lätt att komma in i handlingen.. Gillar Lorelai som lägger på luren i örat på mor sin.. Skrattar elakt åt Lorelais mamma som inte kan förstå varför Lorelai gör så.. Förstår Rory som är aaaningens sval mot mormor.. Vojne vojne, kan mina dessa känslor ha att göra med att jag känner igen beteende från viss släkting..

Har också legat o fundilerat på att vara lite kreativ.. letade efter mina textilfärger för jag var bara sÅ äker på att jag hade kvar en burk rött och en burk vitt.. var till o med upp på i förrådet men nej då, inga textilfärger, bara glas- o keramikfärg, och dessa fungerar nog inge bra på bomullströjor.. Var till närmsta maximarknad men jag hittade inga färger.. däremot köpte jag ett litet rödsalladsshuvud som jag tänkte kan passa att ha som schablon.. Hem o dela i lagom storlek så det skulle hinna torka till idag..
Efter jobbet idag cyklade jag till Norsjö färg men de hade inga textilfärger.. Jahupp, o färgbutiken vid gågatan har stängt.. hmm.. Jag är fruktansvärt vilse när det gäller specialbutiker så jag fick stå o fundilera en stund och sen cyklade jag till Lekbiten.. Gick till kassan o frågade på en gång istället för at irra runt i affären och hon plockade fram en kit med pop-upp-färger.. Jaa, det kan bli bra kontraster.. Hem o undersöka kitkartongen o hittade röd, gul, grön och blå pop-upp-färg o så en tub med vardera (platt) silver- och pärlemorfärg..

En röd ros på vit t-shirt blev rätt okej..


Röd ros på svart blev däremot inte lika bra..


Men, bara rödsalladen torkat så ska jag schablona lite gult i samma bild.. Gissar vilt att det kan bli en väldigt personlig t-shirt.. o sånt tyck jag om ;-)

O så hittade jag en burk vit textilfärg + en guldtextilfärgburk när jag kom hem, så nu har jag 8 olika färger till nästa gång jag blir kreativ.. Underbart!
Och kreativitetstankarna står just nu o ringer på dörrn..

Ja, just det, färgen till byrån står o väntar på sin tur.. men den får vänta till semestern..

O nu började det regna.. hmm.. månntro jag ska ta en promenad.. utan regnkläder o utan paraply... Försöka fånga minneskänslan från barndomens spring i vattenspridaren hos farmor o farfar.. Ett minne värt att bevara..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback