Idétorka..

.. kan det vara rätt bra att lufta med andra för de andra tänker kanske inte som en annan, o olika tankar kan vara väldigt bra imellanåt.. När jag pratat med C om present så har hon sagt att köp ett presentkort, men det känns aaningens idéfattigt.. Själv har jag varit inne på att måla, personligt och originellt, men den orken har jag inte när det är så varmt som det är nu (76 grader F men bara 24 C).. I dag på lunchen kom jag på att turistbyrån ju har lite lokala ting till föräljning och eftersom bruden aldrig varit så här långt norrut så kan ju det vara en tanke.. På vägen dit möter jag J och P och blir stannande i samtal med dem, dryftar mina problem o får massor med tips.. Okej, vissa var väl aaningens tveksamma men de tipsade om att i Sagagallerian finns det en hantverksbutik med norrländska geléer, drycker o annat smått o gott.. Hmm.. i Sagagallerian har jag nog inte varit in på 5-6 år så allt var nytt där inne.. Bland annat hittade jag en chokladaffär men ståndaktigt travade jag bara förbi den.. I hantverksaffärn hittade jag många burkar o flaskor med en massa godsaker så nu är frågan vilken smak jag skall ta.. i och för sig var priserna inte speciellt billiga men med tanke på att det är annorlunda saker så förstår jag det.. Fundilerar lite på om jag ska ta björkgelé, björksaft och björkvinäger.. eller åkerbärssmak.. Fast tar jag med björkarna så gissar jag vilt att varken bror eller brud har smakat något sånt.. Det har inte jag heller! Men när jag kom tillbaks till jobbet så frågade jag de andra om de visste något om smaken.. 2 skakade på huvudet o en riktigt rynkade på näsan, men h*n har liiite svårt för nya obeprövade saker så det är förståeligt.. M hade däremot smakat björksaft i helgen o sa att den var frisk och riktigt god.. hmm.. ska fundera över natten o se om drömmarna kan ge mig någon vägledning..

För övrigt så har min charm varken lett till positiva eller negativa följder.. Fast där har jag ju lite fel.. har ju även idag lyckats locka fram många leenden.. vilket är underbart livgivande.. O kvällen är ju heller inte slut än så vad som helst kan ännu hända..  

Vad jag däremot bestämt ska hända är att diskbänken ska bli skinande ren.. fast diskproppen är fortfarande borta. Misstänker att vättar o vittror har lagt beslag på den.. Men det gör inget för nöden är uppfinningarnas moder (eller är det tvärsom?) o en bit glaapack håller kvar vattnet i baljan..

Enligt väderrapportörerna så är det till översvämningsdrabbade områden jag ska bege mig i övermorgon.. Må jag komma ihåg att packa ner solen när jag åker..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback