Lillebror..

.. ringde tidigare o kollade, för tredje gången, vilken tid jag åker och kommer fram.. Hmm.. jag gissar vilt att han är aaaningens nervös.. Men det är fullt förståeligt! Själv skulle jag klättrat på väggar o sprungit naken runt stan om jag skulle gifta mig ;-) 

När jag pratade med honom så hörs det hur väl han vill att alla ska ha det. Du behöver inte ta med sängkläder o sånt. Svärmor har lovat ordna med mat, men kan man inte passa tiden får man allt ta sig själv. Frukost, lunch, tilltugg, kvälls- och nattamat alla dagar. Tillgång till TV om man vill. Skjutsningar hit o dit.

Själva bröllopet blir en liten tillställning med lagoma många 25 gäster. Jag hoppas det blir en dag fylld med solsken som de kan ta med sig när de far iväg till sin bröllopsnatt. Dansen får vi själva ordna uta på ängarna bland älvorna och det känns bra.. Vad i sjutton ska bröllopsparet underhålla gästerna till mitt i natten när de helst av allt, misstänker jag, att de vill fira alldeles för sig själva :-)

Själv är jag kolugn.. fast i dag när jag satt ute en stund så upptäckte jag mina skor..
image134


hmm... Snablar, dem kan jag nog inte ha på mig.. Måste nog leta fram några andra.. De vita benen kan jag dock inte göra något åt så de får följa med på ett hörn.. O så kom jag på att jag har noll koll var mina packväskor är.. Och vad ska/behöver jag ta med mig? O hur fixar jag frukost och lunch på måndag när jag kommer direkt från tåg till jobb.. hmm..


På lunchen slängde jag i mig maten o gick tillbaka till hantverksbutiken.. Bestämde mig för en flaska björksaft inslagen i näver.. ett björkljus.. o medans det blev inslaget så såg jag ett tygstycke med poetiska norrländska ortsnamn som fick sig ett litet eget paket.. Paketen blev i alla fall vääldigt proffsigt och fint inslagna!

image135


På hemvägen log jag o sjöng för fullt tillsammans med öronsnäckorna.. Vilken himla tur jag har snäckorna för annars skulle jag höra mig själv gapa i falska tonarter.. hmm.. Om man, inombords, verkligen känner sig som en
True believer så spelar det väl ingen roll om tonerna är lite skraltiga.. Eller?

Upp på vinden o leta väska.. inte i första kartongen...inte heller i tredje, fjärde.. Femte kartongen.. paniken börjar kittla magmusklerna.. sjätte.. ingenting.. Återstår bara 1 som står längst under alla andra.. Drar en lättnadens suck när jag hittar den gröna SKK-väskan som vovvsan vunnit åt mig.. Den duger alldeles utmärkt!
Fann också min packryggsäck och tänka sig.. i den låg min frisyrsax som jag letat efter sen jag kom hit.. Inte konstigt jag inte hittat den i lägenheten eftersom den hela tiden gömt sig i förrådet i ryggan i den understa kartongen..

Nu gäller det bara att få ner kläder o sånt som jag behöver för en bröllopsresa.. Helst i kväll för i morgon har jag inte många timmar på mig att vända om hemma innan tågkonduktören står o väntar på mig.. 
Sen blir det ca 14 timmars tågresa.. mmm.. Många äventyr och ofantligt underbara leenden väntar mig ;-)

Kanske dax börja packa nu för klockan är strax 21.. o då brukar jag börja bli trött..


Kommentarer
Postat av: Tjabo The Man!

Du verkar leva ett så harmoniskt liv, man blir aldeles varm inombords över ditt varma sätt att skriva!

Postat av: Excessa

Tjabo The Man.. Åh, Tack! Att sprida värme är gott.. Önskar dig en skön helg!

2007-07-05 @ 18:11:38
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Lena

true beliver,,,yes....det är du sannerligen....kram!

2007-07-14 @ 12:15:05
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Tack! Tbxkramar!

2007-07-15 @ 19:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback