Reströttheten..

.. kommer i efterhand.. Egentligen tycker jag ju att den ska gå hand i hand med resan men det vägrar den.. Dymma den 

På tisdag var jag inte riktigt närvarande när jag vackert svängde benet över cykeln o trampade iväg till jobbet.. men dit kom jag i alla fall.. väntade på sms heele förmiddagen o lagomt till jag satt o åt lunchen så kom det ett.. Kaffe? Japp! skrev jag tillbaka, slängde i mig maten o rusade ut på stan.. Bra, vi ses på Starz om 10 minuter. Jag har arbetskläderna på mig.
Hmmm... Starz.. Det stället har jag aldrig hört talas om.. Åt vilket håll ligger det månntro.. Stod o kliade mig i hövvet en stund o skickade iväg den fråga.. När jag fick svaret på var det låg kunde jag inte annat än skratta rakt ut för jag stod precis utanför stället.. *blindstyre*  
Rullade uppför trapporna o stod o kikade efter någon skylt när jag ser i ögonvrån att någon kommer gående mot mig.. leende.. kramig.. o jag kände att honom vill jag krama tbx så det gjorde jag.. *modig jag* ;-)
Det blev bara en kort kaffedate eftersom både han och jag måsta tillbaka till plikterna, men absolut, jag kan mycket väl tänka mig att träffa honom igen.. En liten bonus är väl att även han kan tänka sig träffa mig..
Vi får väl se vad det blir.. tidskompatibiliteten är väl inte så där himskan bra men vem vet vad morgondagen har i sitt sköte..

På jobbet minskar jobben och det gör att tiden kan gå fruktansvärt sakta emellanåt.. I går tex var jag på väg att somna vid datorn.. eller var det  kanske efterdyningarna av reströttheten som påminde sig.. Inbillade mig att jag kunde lyssna på cd-boken jag knappt hunnit med på resan men jag tror den berättade 99% för sovande öron.. Som tur är så kan jag börja om en annan kväll.. Fast det kanske är bättre att lyssna på den när jag är vaken..

I morgon blir det dock lite mer fart på inkommande telefonsamtal eftersom bästa jobbkompis börjar sin semester..

Ringde till mina logivärdar och tackade för helgen.. och blev än en gång välkommen tillbaka.. Hmm.. Jag är allt lite sugen men fick en tanke om en lite kortare resa i augusti.. vill ju hemskans gärna ta en tripp till E i Dalarna.. kollade billigbuss o sen byte till tåg i Gävle.. 806 kr tor.. Det kallar jag bra pris! Hmm.. får nog finurla lite mer på det.. Fast helgen v 34, och 35, har jag fått förtroendet att ha vaktvovvarna o det vill jag ju himskan gärna.. men det finns ju många ledigdagar kvar eftersom första semesterdagen är 9 augusti o sen ska jag ju inte vara tillbaka på jobbet förrns i september..

O nu låter det som att Ior ropar på mig men så här tidigt är lite väl i tidigaste laget.. till o med för mig som oftast är i tid till det mesta..
Men jag skulle ju kunna lägga mig o lyssna på Flickan som lekte med elden.. eller hjärngympa med ett av alla de korsord som ligger spridda överallt..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

*flin*
det tar sig...

Postat av: Lena

Hoppsan sa...jag har inte hängt med inser jag...
så gott käraste excessa,jag håller tummarna för dig!
Hoppas din sommar blir fin tösen!
Kram från din namne

2007-07-14 @ 12:11:52
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Nina på Johangården

Tjoooohoooo... är du vaken? Ha en skön söndag!

2007-07-15 @ 12:33:15
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. hehe.. lite vågad är jag allt imellanåt.. *L*
Namnen min.. Nej då, du har inte missat mycket.. Nytt så nytt är det o ingen vet var det slutar..
Tack! Och må din sommar bli likadan!
Nina.. Nej, igår sov jag mest hela dagen.. Tack, och det blev en mycket skön söndag på det viset :-)

2007-07-16 @ 19:39:28
Postat av: Lena

fniss,,,ser att jag upprepar mig i mina kommentarer
men jag önskar dig verkligen en skön sommar om och om igen...i väntan på en röd pulka eller en spark med orange flagga på..men vi får väl vänta för inne hos honom är det inte full rulle eller så är rulle full kanske????kramen på dig!

2007-07-19 @ 23:47:19
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. Tack! Välönskningar kan man varken ge eller få för mycket av så det är bara att fortsätta hur mycket du vill *L
Förhoppningsvis är det full rulle hos honom.. men vi laddar väl med Både röd pulka och flaggförsedd spark till dagen då snön återvänder
O just nu spelar de True belivier på radion o jag sjunger lite för Dig! Kramen!

2007-07-20 @ 21:04:49
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback