Tiden..

.. går fort när man har roligt och ungefär 95% av all tid på på jobbet har varit rolig idag.. o går resterande jobbedagar lika fort så är det inte 11, utan bara 6 jobbedagar kvar innan semestern.. ;-)

Semestrar och många sjuka gör i och för sig att telefonen går varm men hellre det än att sitta o bara vänta på att det ska ringa.. Visst blir många kunder aningens förvirrade när de, på grund av nya växelsystemet, inte kommer till sina vanliga butiksföreståndare, och mina frågor gör dem ibland (men bara ibland ;) lite irriterade.. Men, jag tar mig tid och lyssnar, frågar och bekräftar deras lnskemål och sen förklarar jag var jag sitter så i slutändan får vi oss ett litet leende och smittande skratt..

För att inte tala om "våra" gamla kunder som hamnat någon annanstans o så hamnar rätt igen.. Åj, vilken tacksamhet de förmedlar.. o jag tackar dem för att de säger så snälla saker..
Förhoppningsvis börjar jag lära mig att ta emot komplimanger istället för att säga att andra gör det lika bra/bättre.. eller i värsta fall totalt nedvärdera mitt eget kundbemötande och försöka viftla bort det.. Visst kan det vara lätt att göra det men då blir det också samtigt ett sätt att negligera kundens tankar och sånt är väldigt otrevligt.. Om jag till exempel tycker bra om en människa och säger det, så vill jag inte ha det nedstoppat i soptunnan!

Med en vild gissning inbillar jag mig att andra är ungefär likadana..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback