När jag shoppar..

.. så går det vanligtvis fruktansvärt fort.. In i affärn o sen ut lika snabbt.. Har jag tur så råkar nåt fälja med av bara farten, och med ännu mer tur så passar kläderna även när jag provar hemma..

I dag däremot hade jag med mig ett smakråd! I och för sig så gick det fort ändå, men jag hade med mig 8 plagg in i provhytten.. WAOW.. har nog aldrig hänt förut *S*

Första klännignen gick bort eftersom den var aningens för gullig för att passa mig..
Den andra var full i varma färger på korsan o tvärsan o smakrådet sa, så fort hon såg mig, att jag var skitsnygg! Och jag kände mig faktiskt snygg också :-)
Den tredje känningen föll liksom bort eftersom den var mycket för snäll i färgerna o det kändes inte bra..
Däremot så provade jag en varmt rödmöstrad kjol med en tajt ärmlös röd blus med krage till.. WAOW.. kände mig som rena rama hotrodden..

Visserligen tyckte jag att både klänningen o kjolen med blus kändes aningen snäva, och det sa jag också.. Men det är bra att ha smakrådsögon med sig för de ser helheten o inte små detaljer som puttande magar o volanger.. Hon pekade på huvudet o sa att det sitter där inne, och det vet jag ju, men det behövs allt påminnas av andra ibland för att man ska komma ihåg det..

Och jag måste erkänna en sak, hade jag varit ensam så hade jag nog inte tittat på de kläder jag köpte.. Ska nog ta med mig henne även någon annan gång när jag behöver shoppa.. :-)

Nästa gång jag klär upp mig så är det allt bäst att karlarna har solglasögon på sig annars kommer de att bli bländade.. ;-)

Kommentarer
Postat av: En liten tant

Har ungefär samma köpbeteende som ditt. Men när jag måste ha något till något särskilt tillfälle tar jag med mig en särskild kompis, en klädintresserad person som verkligen har blick för vad som funkar. Då köper jag alltid betydligt roligare kläder än när jag gör mina egna tjurrusningar in och ut.

Postat av: Excessa

Tant.. Åh, så glad jag blir att se dig.
Jas, det är allt bra tur det finns särskilda kompisar som har blick för passande o opassande.. Och visst känner man sig mycket roligare efter en sån shoppingtur, och tur är väl det :-)
Kom ihåg att vara omtänksam med Dig imellanåt

2007-06-20 @ 20:21:26
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback