Radera..

.. kan vara både på gott o ont..

Har till exempel mejlkontakt med en man som har ett underbart språkbruk.. Jag blev nästan kär i karln bara genom att läsa hans ord.. Tyvärr avbröts vår konversation pga av olika saker, eller livet om man så säger.. Våra sista brev var fyllda med karmar med saknad, men jag förstår honom.. Dagarna efter läste jag igenom alla mejl o log mig genom den stunden men insåg att jag inte kan fortsätta leva p just det, utan raderade alla.. Känslan ska jag däremot ta med mig o spara som ett ljuvt minne..

I förra veckan raderade jag alla sms i gamla mobilen.. Hade en tanke att jag skulle skicka den till T om han inte fick tillbaka sin mobil.. Men eftersom han inte hört av sig till min hemtelefon så vet jag inte om det är någon idé att skicka den.. håhåjaja, som T brukar säga..

När jag skulle ladda mobilen häromdagen så upptäckte jag att jag inte hade nurmet till sms-laddningen i nya luren.. Ajajdå, men det finns ju i gamla.. Vojne vojne, mitt minne var totalraderat för jag hade glömt att jag raderat allt i gamla telefon.. O inte hade jag skrivit upp det på någon lapp heller.. Fast hade jag gjort det så hade jag nog gömt o glömt lappen någonstans så det var bra för sinnesfriden att jag i alla fall kom ihåg att jag inte skrivit upp den..

Tack o lov så var det ingen panik med att ladda luren så jag fick några dagar till funderande.. Visst, alternativet fanns ju att köpa en laddkod i någon affär men jag är bara sÅ bekväm.. Istället ägnade jag tiden åt att googla på nr som jag trodde det var, men jistas vad jag googlade fel.. inte en enda länk påminde om mitt laddningsnr..

Igår däremot gick det upp ett stort ljus.. banken raderar nog ingenting o DÄR finns nog svaret på min fråga.. Tittade bakåt i transportregistret o fann svaret på min fråga var jag brukade ladda.. Waow, så smart jag är.. blir ju nästan imponerad.. ;-)
Hittade sidan o kände igen den.. dock kände inte den igen mitt lösenord *skumt* så jag fick beställa ett nytt.. Men nu kan jag ladda precis när jag vill utan att ha behöva tillgång till varken internet eller butiker.. *glad*

Var förbi den maxade stormarknaden idag.. hittade ett par röda jeans a la halvlångaben + 3 linnen.. ett rött, ett svart o ett vitt.. Tillsammans med övrig shopping denna vecka så har nu min sommargarderob flerdubblats.. Snablar anamma, o jag som gör allt (haha ;) för att minska midjemåttet.. hmm.. HUR ska detta sluta?

Är det månntro okej att skylla shoppingen på omtänksamma vänner o beundrande post?
Eller måste jag erkänna att jag känner mig snygg naken.. :D

Kommentarer
Postat av: Lena

Tösen, det du skriver andas hopp, inspiration, leenden, kärlek till sig själv.Du har hittat in och jag blir så glad för din skull.Var rädd om dig och fortsätt njuta av livet, det går inte i repris!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback