Gårdagens..

.. inlägg blev refuserat.. kanske var jag lite för vågad eller också hade jag inte kammat mig.. fast jag gissar att det var för att jag hade på tok för mycket mjöl på näsan o äggskal i hövvet..

Jag har mina misstankar att uppdateringen farbror Roland o Co håller på med inbegriper ajtomatisk fotgrafering när man loggar in på bloggen.. graferingen kommer ligga under datorn så de blir endast synliga för dem som lägger sig på rygg o tittar under datorn.. Dock har fotgraferingen ajtomatisk reficering om det är för mycket vitt på grafen o det var därför jaget inte fastnade..


Varför jag var mjölig o äggskallig var för att jag råkade komma på att det var torsdag i går och jag, tillsammans med H, har haft fikavecka o då är det lite trevligt att bjuda på nåt gott på fredagens eftermiddagsfika..
Själv tycker jag det är gott o bjuda på rulltårta fast jag kan inte baka.. i receptet står det ju rör/vänd försiktigt ner mjölet.. 1 gång har jag gjort det o då blev bakverket totalt misslyckat så jag använder elvispen till även mjölet.. o vips så vorte det ett bakverk.. Gjorde en "vanlig" rulltårta med hallonsylt och en chokladrullis med smörkräm.. Smörkräm har jag aldrig gjort förut så jag trodde jag var smart när jag tog flytande margarin eftersom jag inte orkade vänta på att det hårda skulle bli rumsvarmt o mjukt.. hehe.. Jag som brukar fråga om andra gjort någon konsekvensanalys av sina handlande glömde totalt bort det själv.. Smörkrämen blev en aaanings mjuk o flytande o läckte så alla blev alldiles kladdiga om händerna.. Fredag eftermiddag o hela fikarumemt fyllt med slickande människor.. hmm..
Men gott blev det och tillomed jaget tyckte det ;-)


Men det var tur att jag hade med mig baket och fick lite bekräftelse för jobbedagen var mer än en katastrof.. upptäckte ett par stoorjobb till nästa vecka som ingen gjort något åt.. någon hade tagit emot det o kommenterat det rätt ut i luften så jag visste att de fanns, men med sjuttioälva andra saker att hålla reda på är det lätt hänt att tappa bort det som inte står framför ögona på mig.. *muttermutter* Äschan då, verkar som pms-humöret är på topp just nu.. Vilken snabla Tur att det är fredag kväll o att jag har 61 timmar till nästa drabbning ;-)

Fundilerar på att ta en prommis i morgon o kika på Ride1 http://www.norrlandsoperan.se/default.asp?id=3344 på norrlandsoperan.. i och för sig så är det bara 3 minuter och 50 sekunders installation, men det känns som att det kan bli en upplevelse.. Om jag går dit kan jag också ju köpa biljetter till Ein deutsches Requiem http://www.norrlandsoperan.se/default.asp?id=3240 .. Fast mycket kan hända innan morgondagens eftermiddag..


I kväll visas Monster på nya kanal 9.. månntro om jag kan lära mig nåt nytt om jag ser den.. ;-)

Fast det säkraste kanske skulle vara att sätta mig o se o lära mig från yoga-dvd:n som legat i hyllan flera månader.. hmm.. Månntro jag ska göra en konsekvensanalys o sen välja det som är bäst för mig, egositisk som jag är..


Kommentarer
Postat av: Lena

Min namne, nu är skrivarcirkeln igång och jag har ett ämne till dig min vän:

"Det som gömdes i tö"
Lycka till!


Postat av: Gisan

Jag fullkomligt älskar hur du leker med ord och stavning :-)

2007-03-03 @ 19:45:17
URL: http://gisan.blogg.se
Postat av: Excessa

Lena.. waow, vilket ämne.. sätter igång tankar, känslor och viljan att skriva.. Tack!

Gisan.. Dina ord värmer som det gladaste skratt man kan dela med en vän :-)

2007-03-03 @ 20:07:53
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Visionary soul

*skrattar*... Du är allt bra tokig, du... ;-)

Blev det något Norrlandsoperabesök? Jag har haft fullt upp hela dagen, så det funkade ändå inte idag... men om du var där, var det bra?

2007-03-03 @ 21:36:56
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Excessa

VS.. Ett skratt förgyller livet! Tackar ödmjukt för komplimangen ;-)

Nej, soffan hade abbonemang på tyngdkraften idag så operan fick klara sig utan mig.. Tyvärr var det sista föreställningen, men det kommer säkert något annat som är lika upplevelserikt o då kanske vi kan ta en tur i sällskap :-)

2007-03-03 @ 21:50:42
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Nina på Johangården

hm... jag minns också en yoga-dvd nu när du säger det... som jag inte mindes innan jag läste här.

Funderar också varför jag har så underlig länklista... utdragen och avkortad. Har tappat bort mina bloggisar som jag brukar besöka bara på grund av detta faktum. Ska minsann klaga till Herr Blogg, för så här blir det varje gång de grejar med bloggeriet.

2007-03-04 @ 09:42:35
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. mm, minnet är allt bra konstigt ibland.. eller rättare sagt rätt ofta, för ibland glömmer det saker som ligger framför näsan på det.. *skumt*

2007-03-04 @ 18:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback