Leenden..

.. och medskratt är ofta trevliga.. Själv har jag matat på mina egna i helgen.. I lördags så fick jag lov att le åt mig själv när jag lyckades lura mig.. Jag skulle ju bara diska av stavmixern.. sen skulle jag bara diska ur mixerbehållaren.. så höll jag på en kvart ungefär (för det fanns inte mer att diska) sen var det rent i köksavdelningen.. Sen skulle jag bara leta reda på tv-tidningen bland allt annat på bordet.. Oooppsi, jag råkade hitta bilens skattekvitto som kom någon gång i januari.. o så hittade jag ett bord oxå.. Fick lust att måla om både det och byrån för det är väldigt mycket trä här.. men jag var itne iväg o köpte någon färg.. det får bli till sommaren när snön försvunnit och jag kan måla på balkongen..

Tog bara kortpromenaden i morse eftersom det kommit en dm snö under natten och eftersom jag var lite osäker på hur mycket som hunnits plogas så valde jag att vara lite bekväm.. Det kändes som ett gott val.

Korsord är en av mina favoritsysselsättningar. Förut har jag alltid velat ha dessa för mig själv men jag börjar lära om lite för på jobbet är vi några som ofta hjälps åt.. I dag hittade vi ett knepigt kryss.. Eftersom jag har sen lunch så blev jag sittandes ensam med tankeverksamheten och då ramlade ett par poletter ner och jag fick mig några underbart befriande skratt..

Paus för andhämtning.. 11 rutor..
Värk för Devils husse.. 13 rutor..
Mirakelbefäl.. 12 rutor..
Tallstamställe.. 5 rutor..

Sen när jag berättade svaren för mina medkryssare så fick jag flera sköna skratt.. Underbart!

Eftersom morgonpromenaden blev kortare så hoppade jag av halvvägs hem och tog en uppfriskande promenad.. När jag kom hem så upptäckte jag att den tagit längre tid än vanligt och jag var också aningens varmare än vanligt.. det var lite slirigt efter nattens snöfall men jag hade rediga kängor på fötterna och kom hem torrskodd.. Underbart skönt för kalla och våta fötter är obehagligt..

Sen ringde lillebror och bjöd mig på bröllop till sommarn.. waow.. Lillebror gifter sig före mig.. äschan då, det gör inget han fick också barn långt innan jag har fått det.. För den delen så är det ingen tävling! Men det säger jag bara för att jag ligger ca 17 år efter vad det gäller föräldraskap.. ;-) Btw.. jag har ju redan bestämt mig att när jag blir pensionär så ska jag hitta en liten gube som jag passionerat kan umgås med hela dagarna (och nätterna)..

Bror och jag pratar sällan men inte för att vi har något otalt och ouppgjort med varandra, vi har bara helt olika intressen.. men det värmde mycket att han ville att jag skulle komma och det känns som att jag verkligen vill priorietera den resan.. Väljer jag tåg så blir det mellan 11 och 18 timmars resa, varav några är med buss.. Men vaddå, 18 timmar är en bråkdels procent om jag jämför med hur länge jag levt.. och tåg är trevligt att åka.. ja, hellre tåg än flyg för det blir mer tid till eftertanke och vem vet, jag kan ju gåsta o möta en drömprins i biovagnen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback