Luncherna..

.. är väldigt sköna den här veckan eftersom jag har tidig lunch o får nöjet att sitta alldeles själv en stund innan det ramlar in fler människor.. Det är underbart och jag njuter verkligen av tystnaden.. Har jag tur så kommer det "bara" några tystlåtna och äter sin lunch samtidigt som jag tuggar på min.. Ibland blir det ett stilla och eftertänksamt samtal där båda tänker efter innan vi svarar..

S är en människa som, i mina ögon, är ett perfekt lunchsällskap.. Förmodligen är det för att vi är lite lika i sinnet och tanken.. bland annat så försöker vi se det positiva i tillvaron (fast ibland är det svårt), men det är sällan vi gnäller o gnisslar över hur vädret är osv osv osv.. Häromdagen kom hon in till mig en morgon och det verkade som att hon ville boka ett jobb.. som vanligt ringde det hela tiden och jag gestikulerade till henne något som betydde att jag skulle sätta ringaren på vänta och hjälpa henne.. Strax var jag helt till hennes förfogan och då log hela hon och viskade; Jag ville bara berätta att jag fått jobbet! Hela jaget blev full med underbart sprittande glädje för hennes skull! Jag har fått förtroendet att följa med på hennes resa ända från hon sökte ett annat som ledde till detta och jag är tacksam och glad för det.. Tyvärr innebär det att vi inte kommer att dela lunchrum så småningom, men vadå, vi kommer ju också att flytta (som det verkar ska den vara klar 1 juni).. Jag är däremot väldigt övertygad att vi kommer att per telefon oavsett var vi hamnar, och det är jag glad för..

Har bara tagit kvartspromenaden om morgnarna denna vecka, förutom idag då jag bestämde mig att starta från Universum.. På ett sätt känns kvartpromenaden lite som ett nederlag för förra veckan tog jag ju Universumpromenaden varje morgon.. Det var nästan så jag funderade på att börja med växthuspromenader denna vecka.. o så ramlar jag tillbaka till kortpromenader.. AJAJAJ, det gör ont när ribban ramlar ner i huvudet.. hmm.. den inte bara ramlar ner, den börjar slå mig så jag bara vill springa o gömma mig.. Men, plötsligt i morse så gick det upp ett Liljeholmen för mig.. Det är jag själv som sätter ribban och försöker jag hoppa över en som ligger på omöjliga höjder så får jag, faktikst, skylla mig själv! Jag ska istället sträcka på mig för de kvartspromenader jag verkligen tar!

Men det är svårt det här med ribbor och höjder, för jag vill att allt ska gå i ett tempo som knappt bilarna i formel-1klarar av.. Knäppt, jag vet, men jag tror inte jag är ensam..

Sen kan man, Jag, ju göra oväntade saker som till exempel i morse när jag plockade fram 1 kilo kyllingfiléer för tining.. mästerkock med oanade kryddblandningar i bakfickan.. hmm.. lite smält smör med honung, peppar o salt räddade mig o nu har jag 5 kyllinglådor med couscous, broccoli och gula morötter.. fast det känns som att jag skulle vilja ha även lite rivna morötter till..

Dax jag bäddar ner mig innan jag börjar drömma om mat..

Nighty nightz..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Du är utmanad i min blogg.

Postat av: Excessa

Nina.. Tackar för det och funderar lite..

2007-03-10 @ 17:23:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback