Välgörande..

.. är gott.. I dag har jag varit välgörande mest mot mig själv..

Tog promenaden från universum till jobbet.. hmm.. undrar om jag någon gång kommer gå från jobbet till universum.. Ooopsi, kom just på jag inte har någon rymddräkt så kanske lika bra jag inte går det hållet..

Till morgongröten tog jag ett glas frukt, liksom en glas till lunchefterrätt och så lite som mellanmålsfika.. 

En kund kom in o sa att hon ville avboka maj den 4 april.. Jag tittade på henne o sa att hon kan inte avboka maj redan i april... Hon såg fundersamt på mig o sen brast hon ut i skratt som var underbart att höra.. Jag tackade för komplimangen och skrattade jag med :-)

Pratade med en bästekund på lunchen o frågade om morgonjobbet varit okej, och sa att ett nästajobb inte fungerar som han ville men jag hade några alternativ som han fick.. Jag fick en varm kram och berömmande ord om att det vi gör, det gör vi underbart bäst!

Som kvällsaktivitet valde jag att åka till mina vovvevänner.. Ååh, lejonmadammerna blev sÅ glada.. Underbart! Massa pussande o benknuffande.. Speciellt gammelmadammen.. klia lite där på ryggen o rumpen så kommer jag älska dig resten av livet.. Nämen, hallåknuff.. har du Glömt mig.. buff o knuff.. klia mig lite.. - Okej då, får jag en puss i så fall? - Nää, du kan få sjutton om du bara kommer ner i lagom höjd :-)

Hälsade på de andra madammerna när deras mattar inte var i bredvid.. Jaja, klia mig du men jag måste ha koll på matte serdu.. Men Hallå, buff o knuff, jag kan faktiskt göra flera saker samtidigt så sluta för allt i världen inte klia.. Måste jag flirta? Okej, en tass och en nospuss kan du få.. Please, fortsätt nu klia lite medans jag håller koll på matte.. Underbart! Det där sista var mina tankar :-)

När jag kom hem så betalade jag räkningarna.. Jag är tacksam att jag kan betala dem för jag vet inte vad som händer nästa månad.. Jag har ett tillsvidarearbete men vad som helst kan hända i morgon.. När jag satt på bussen hem så såg jag en lång bilkö.. när vi kom närmare såg vi ambulanspersonal och polis som stod runt en livlös kropp och en cykel låg en bit ifrån.. Det var nog inte den resan cyklisten tänkte sig h*n gav sig ut på när h*n startade färden.. Men sånt är livet.. vi har noll koll på vad som händer i morgon.. eller ens i nästa minut..

I samband med räkningsbetalningarna så gjorde jag en liten välgörande gest gentemot
AMREF (African Medical and Research Foundation).. Det är Farsan Baloos Solidaritetsbloggen som håller i detta som underlättar för mig som velar både hit o dit vad jag ska göra med min förmögenhet.. Jag kan inte hjälpa alla men jag kan hjälpa några litegrann.. Många bäckar små..

Nu är det dags att puffa kudden så den skönast passar mitt vackra huvud.. Tror natten kommer göra väl för mig och min piggnad.. hmm.. har mina aningar om att den kommer kännas som minst 1.5 timme för kort men med så många välgörande upplevelser så tror jag att jag fixar även det..

Sköna drömmar önskas alla besökare :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback