Dagen F..

.. som i flyttning närmar sig.... På fredag morgon bär det av till nya kontoret o förväntansfull spänning har infunnit sig.. Det är verkligt o det ska bli av!

Men, avskedskänslorna börjar göra sig påminda.. o jag tycker inte om avsked... I och för sig så säger vi att vi ska gå till gamla lunchrummet o äta med våra gamla jobbkompisar men jag tror inte att det kommer att bli så mycket sånt.. De andra säger att de ska komma o fika hos oss och istället för att ringa in en beställning tänker de ta en promenad... Men jag tror inte heller att det kommer att bli så mycket sånt heller, även om det bara tar 3 minuter att gå från kontor till kontor så är det ändå 3 minuter enkel väg + den tid det tar att beställa o så lite småprat.. 
O visst säger vi till varandra att vi måste gå ut o äta lunch tillsammans ibland.. men jag tror inte att det blir så mycket sånt för vi har alla varierande lunchtider o ibland slänger vi bara i oss maten..

I morgon blir det avskedsfika med tårtor och glad samvaro men inunder ytan kommer i alla fall jag att gråta lite för det är sista em-fikat vi har tillsammans med alla dessa underbara människor som jag jobbat i närheten av i snart 5 år.. Många skratt o leenden har det blivit genom åren.. 

Det ska bli skönt att få en dräglig arbetsmiljö och fler som jobbar.. Men, jag avskyr avsked...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback