Lediga extradagar..

.. gör mig alldeles förvirrad för jag hade måndag i dag.. det konstiga var att ju längre dagen gick desto mer måndag blev det.. Som tur är så talar programmet vi jobbar i vilket datum och vilken veckodag det är..

2 rediga motionspass blev det också eftersom det var motvind både på morgonen och eftermiddagen.. + att bromsklossarna blivit sneda så de låg på fälgen.. I och för sig så är det väl inte bra för slitningen på dem men ändå, får jag byta klossar 1 gång/månad så blir det ändå mindre än 100kr/månad och det är väldigt mycket billigt jämfört med ett månadskort på något gym..

Kanske var det de extratunga cykelturerna som laddade en massa mjölksyra så friskt energirikligt blod började pumpas runt för nu har jag gjort ett par adressändringar som jag glömde förra året.. egentligen så har jag tänkt på dem men aldrig kommit mig för o utan bara skjutit dem på framtiden.. jag är nog lite som gör inte i dag vad du kan göra i morgon.. i dag kom till slut morgondagen ifatt mig och nU har jag gjort det! Adressändringarna alltså..

Och nu verkar det som att VM- hockeyn (Sverige- Schweiz) är lite rolig så jag ska nog tappa upp ett fotbad o glana lite på den..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback