Sista november..

.. fast det är det ju inte för november kommer säkert tillbaka nästa år igen.. Om nu inte någon bestämmer bort den som de gjort med vissa dagar som förut varit  röda..  hmm.. För min del får de gärna bestämma bort mina röda dagar för de brukar inte vara roliga..

November däremot, har varit lysande och full av upplevelser.. Ett flertal mycket trevliga dejter.. men jag är lite fegis så jag dejtar endast samma människor.. Jag vet inte vem av dem jag gillar mest men en av dem börjar dock kännas aningens närmare än den andre.. men det kanske beror på att vi pratar mer och träffas oftare vilket ju brukar leda till att man lär känna varandra lite mer.. Sonen har jag ännu inte träffat men det gör han bara rätt i för inge smart o komma hemdragandes med okända kvinns lite nu o då.. Fast jag vet ju inte hur ofta han träffar okända kvinns..

Dejt med Lars Winnerbäck och Fredrik Lindström har det också blivit vilket gett mig livgivande energikickar.. Fast de visste ju inte riktigt att jag dejtade dem för jag var lite blyg o höll en viss distans..  Gillar man deras stil så kan jag varmt rekommendera en dejt med dem..

Obegripligt mycket på jobbet men jag fick en eloge av ledningen på ett av våra arbetsplatsmöten.. o då sträckte jag lite på mig.. men bara liiiite.. Bästa jobbkompis och jag sköter ju vårat o de andra sitt och vi har hela tiden fått höra att De har såå mycket vilket vi kontrat med att även vi har mycket.. I går kom, kors i taket, lillchefen o sa att hon hade sagt till storchefen att hon var tacksam att hon hade oss gamla som tog hand om den biten alldeles utan att besvära henne.. Alla behöver uppmuntran så det var inte mer än rätt av henne. Vi frågade vad hon skulle göra om vi båda var borta en eller ett par dagar och då sa hon att det får vi inte.. Jahupp, då får vi väl komma överrens om att dela upp eventuella sjukdagar..

December börjar med fest i morgon och den ser jag fram emot vääldigt mycket.. Till o med så mycket att jag ansträngt mig o inhandlat både skor, kjol och överdel, samt några små smycken.. hmm.. Min festgarderob blev nog dubbelt så stor som den var innan så jag känner mig som en riktig partypingla nu..

På måndag är det tandläkarbesök igen.. Ser absolut inte fram emot det men det måste göras och sen så kommer jag att nästan inte ha någe amalgam alls kvar.. kanske kanske blir minnet bättre efteråt..

På onsdag är det tänkt att bästa L och jag ska ut o käka efter jobbet.. Råkade upptäcka att presentkortet jag har även gäller i restaurangen så jag passade på o fråga henne så vi får tillfälle att tjattra lite om livet och dess guldämnen..

Torsdag kväll är det invigningsfest i nya butiken för alla våra ringare.. eller i varje fall för dem som kan komma.. Ska bli mycket trevligt att träffa de jag vanligtvis bara har en röstbild av.. o så serveras det italiens buffé så kvällsmackan kan jag nog strunta i..

O på söndag den 9 december bästa L och jag bokat tid med doktor Hernriksson.. eller jag menar Krister Glas.. Gissar vilt att vi kommer ha ett litet triangeldrama..

"Liv, jag förstår dig icke. Det har så småningom gått upp för mig att det inte är meningen att man skall förstå livet. Första budet: du skall icke förstå för mycket! Men har man förstått det, så har man redan förstått för mycket."
Ur Doktor Glas

Life is beautyful..

Hösten..

.. har gått vansinnigt fort o snart är november slut.. Bara en vecka kvar av den mörka men jag går mest bara omkring o småler.. det beror på många saker men mest handlar det om upplevda upplevelser som minnet bevarar, samt framtida upplevelser som jag är säker på kommer bli minnesvärda även de.. Ja, okej, ganska säker då för någon spådam är jag inte.. I o för sig känner jag mig inte heller som någon dam utan mest som en lekfull människa.. Underabrt med andra ord..

I lördags kväll ägnade jag mig åt lite folkbildning eller vad man ska kalla det.. Roligt var det i alla fall och gav många leenden och skratt så tårarna råkade trilla flera gånger.. Var o lyssnade på Fredrik Lindström och honom gillar jag.. Hmm.. Ja, konstigt vore det väl annars att jag köpte bilett dit.. Gillade du hans program så kan jag varmt rekommendera att köpa en biljett utifall han är i närheten av var Du bor..

Har velat framotillbaka med presentkortet på norrlandsoperan.. Bestämde mig idag för att göra något åt saken o kikade på vad de hade.. Aah, på lördag.. kl 19,00.. Eehmm.. Ajje, då är jag upptagen ju med något som nog kommer bli mycket memorabelt.. Jaja, har ju fortfarande 2 veckor kvar innan presentkortet tar slut så någe ska jag väl hitta.. hmmm.. Kom just på att man kanske kan använda det till att gå dit o käka.. Det måste jag kolla!

Sov oroligt i natt, beroende på att jag känner mig aaningens uppspelt.. o idag blev det ett par timmars övertid.. så ikväll hoppas jag jag kommer i säng i skaplig tid.. o den tiden är snart..

Vansinnigt mycket på jobbet just nu, men vi kan inte göra annat än vårat bästa.. Katastrofer som uppstår löser sig på de mest konstiga sätt och det är dem jag försöker komma ihåg och leva på.. Och jag har faktiskt ingen skyldighet att ta på mig ansvaret för att en kund ringer i sista minuten o vill ha standardmjölk och sen blir vansinnig när den upptäcker att vi bara har lättmjölk kvar.. Mjölk brukar ta slut för kossorna kan bara producera en viss ängd per dygn.. Hade kunden varit ute i tid så hade den fått det den ville ha! Basta!
Men jag måste erkänna att 9 av 10 kunder är positiva och tacksamma för den hjälp de får att hitta rätt mjölksort.. o det är de kunderna som väger upp de andra..
Varför är negativ energi så stark och man, Jag, tar åt mig av den så mycket att det behövs 9 positiva för att övervinna 1 negativ.. *skumt* Får nog ta mig en funderare på det och mig..

Fast jobbet känns mest bara som en parentes för jag har så mycket att glädja mig åt och det är dEt jag tänker på innan jag somnar.. o just när jag vaknat.. o en massa stunder på dagarna.. o så kan jag ibland gåsta o drömma om det..

Livet känns allt bra mycket levande ibland.. o ibland är just nu

Helgen..

.. har varit fylld med livgivande energi..

Fredagsdejt med Bäste B vilket gav många skratt o fler leenden.. Somnade mycket gott när han åkt..

Lördagsdejt med tvättstugan.. o trots att jag blandat ihop både datum, dag o tid så blev det 9 maskiner tvättade.. o nu finns inget LämnarTillNästaGång kvar.. Somnade mycket skönt nöjd med mig själv o vad jag lyckats med..

Söndagsdejt med bästa ex-grannehundägaren.. Abalone Dots o sen Lars Winnerbäck.. Live! Rena rama livgivande upplevelsen.. Kommer nog somna skönt när jag varvat ner..


Febern..

.. är nog inte helt o hållet borta för jösta vilken förvirring det har varit idag.. Fast det började ju igår då jag ju egentligen hade tänkt ta mig fröjda mig i tvättstugan på kvällen.. Så bidde det dock inte eftersom B hörde av sig o frågade om vi skulle dejta lite på kvällen.. o snäll som jag är så sa jag Ja tack och amen, utan att ens funderar på att jag skulle fröjda med t-stugan.. Detta kom jag dock på när jag kom hem efter jobbet och då kunde jag ju inte ringa B o säga att vi inte kunde dejta.. Hmm.. Sicken tur jag hade när jag var o bokade om stugan att det fanns en ledig tid idag kl 1600..

Gårkvällen blev i alla fall mycket trevlig med många skratt och otaliga leenden.. Underbar med andra ord.. Men jösses att tiden går så fort när man har roligt.. fortsätter det så här så är det ju strax jul.. Någon gång vid midnatt var vi dock båda trötta så då åkte han hem o jag fick sova lite o fortsätta återhämta mig efter veckans feber..

Vaknade trött men fylld med energi.. men jag har ändå tagit det lugnt.. Vid 2-tiden var jag förbi t-stugan o då var det ingen som tvättade så jag tänkte jag kan börja tidigare, vilket jag också gjorde o hann tvätta 3 maskiner o sen fylla 3 till.. När jag kommer ner nästa gång så har någon plockat ut mina kläder o lagt dem på bänken.. Hmpf... Eftersom dom var där så frågade jag lite o de sa de bokat tiden igår.. Eeehum.. Nähä, det var ingen bokad idag så därför jag tvättar.. Oooppssiii.. började kolla datum o tider o upptäcker att jag är väldigt mycket ute o cyklar.. Det är Inte 18 november idag! Inte heller stämde tiden emd min tid.. Jag bad hemskt mycket om ursäkt för min förvillning och den godtog de.. Tack! Som tur var så var 19-tiden ledig o den la jag beslag på så idag blir det rena rama tvättardagen o minst 9 maskiner tvättade.. Så dutti jag..

Innan jag gick ner i stugan idag så fundilerade jag på om det kunde tänkas hända något spännande där nere.. När jag stod o sorterade min tvätt som grannanra hade plockat ur maskinerna så fick jag mig ett väldigt gott skratt.. Undras vad de tänkte för det var tygdetaljer som man, Jag, normalt inte skyltar med hur som helst.. Hoppas att även de fick sig ett gott skratt o något att tänka på..

Livet är allt bra underbart imellanåt..

Feber..

.. kan man ha på många sätt.. En sorts feber är när man, Jag, längtar efter något.. Den fick jag i söndags när J ringde o frågade om jag hade något för mig.. Tåcken tur för mig att jag inte hade det för då gick söndagen väldigt fort.. o sen gick den febern över, fast den ligger o lurar precis under skinnet o kan dyka upp när som helst..

Den andra febern är inte speciellt trevlig för den ger mig bara frossa.. Den drabbade mig i måndags så jag bussade hem mig från jobbet redan efter lunch.. Sen har jag legat under både täcke o filt o frysit.. Tack o lov så verkar den ha gett med sig nu så imorgon blir det jobb igen.. Förhoppningsvis kommer jag i säng i skaplig tid ivkäll, trots att sovandet vänt lite på sig då jag ju sov från 15-tiden till sena kvällstiden i måndags.. o resten är väl inte så svårt o räkna ut.. Bästa jobbkompis har saknat mig för hon har ju fått jobba för 2 eftersom lillchefen inte tar in extrapersonal när någon är borta.. o enligt hennes rapporter så blir det att köra 120 i morgon o restan av veckan.. Vicken himla tur att resten av veckan är kort..

Himla tur hade jag också alldeles nyss.. Hade varit o shoppat lite mat.. När jag parkerade bilen så tänkte jag att jag kan ju testa om motorvärmarkontakten fungerar trots att den släpat lite i backen o sticksen var liite sneda.. Wooiiii, den funkade! Så nu har jag en varm bil nästa gång jag ska iväg någerst.. Om jag får önska mig något så önskar jag att det blir på fredag kväll.. har mina små misstankar om att den däringa trevliga febern kommer drabba mig då igen..

Vitt är det på backen o minusgrader på termometern..

Livet är allt bra underbart imellanåt..


Karlsson..

Gurkan, Bananen och Snoppen talade om hur besvärligt de har det.

Gurkan; De skär mig i bitar och äter upp mig.

Bananen; Mig klär de av naken och äter upp.

Snoppen; Ni har det bra ni! Mig väcker de mitt i natten, drar en påse över huvudet o skakar mig fram o tillbaka tills jag  mår illa och spyr..
Bonden sitter vid matbordet och ser lite fundersamt på sin fru. Plötsligt säger han till frun
- Det är synd att du inte har fyra pattar. Då hade vi kunnat få jordbruksstöd!
- Ja, säger frun, och det är synd att du inte har en kuk till. Då hade vi inte behövt drängen!

Bättre sent än aldrig..

Av goa Lenjangel (och om jag inte missminner mig totalt) även den rara Nina på Johangården kom en utmaning en gång för länge sedan.. Snablars vad tiden går fort ibland..

Jag gör ett försök och det finns en mall att följa;
* Länka till den som taggat dig *
Berätta sju personliga sanningar om dig själv *
Tagga sju personer i slutet av ditt inlägg * Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de uppmärksammar att de blivit utmanade

Så här kommer några sanningar......

1* 9 dagar av 10 har jag olikfärgare sockar på mig vilket är en medveten handling o har inget att göra med att jag inte är vaken när jag klär på mig
2* Inbillar mig ofta att jag är smart när jag försöker ta en genväg till något ställe.. Hmm.. Den som en gång sagt att genvägar är senvägar har sÅ rätt för den vägen tar dubbelt så lång tid för mig eftersom jag ju inte det minsta tillstymmelse till lokaksinne.. Men det är kul o vara lite vilse för man, Jag, får ju se sånt jag annars aldrig hade upptäckt
3* Jag är sällan o aldrig i krogsvängen men jag dejtar på nätet.. Har hittat 2 underbart leende män som jag träffar under oregelbundna former..
4* Jag tror på möten, om än det sker i det kortvariga som att säga Hej till busschauffören, kassörskan eller städerskan
5* Jag tror på att i Tanken föds handling
6* Jag känner Tacksamhet när någon frågar mig om jag kan/vill vara hundvakt. Eftersom jag själv varit hundägare så vet jag att man inte lämnar bort det bästa man har till vem som helst
7* Jag är snygg naken! Eller, det är i varje fall vad jag säger till mig själv varje gång jag står naken framför spegeln

O nu skulle det ha kommit en utmaning till sju personer..
Den punkten fallererar jag på.. Men, jag lämnar öppet till Dig som känner sig manade att över..


3 energispartips..

.. för en jord vid liv;

* Släck lampan och tänd varandra
* Sänk rumstemperaturen och värm varandra
* Stäng av TV:n o sätt på varandra


Har kommit ihåg..

.. en massa saker den här veckan.. I måndags kom jag ju ihåg däckmästaren.. I går kom jag ihåg att jag skulle ta med bilen på morgonen eftersom den skulle till bilprovningen o dit kan den int åka själv.. än.. Men jag kom också ihåg att bilen stod på sin alldeles egna parkplats o det är jag glad för.. Förut har jag haft 2 sidor att välja på o gissa om jag många gånger fått gå från den ena till den andra eftersom bilen brukade flytta på sig på natten så den stod inte där jag parerat den.. Nu smiter den däremot inte för jag sätter fast den i stolpen när jag lämnar den..

Jag har också, i 2 dagar, kommit ihåg var bilen ska stå på natten..

Ja just det, bilprovningskillen tyckte jag var såå snygg o läcker att han ville att jag skulle komma tillbaka en gång till.. Helst innan 6 december.. Filurar lite på om han tänkt fixa en tidig hjulklapp åt jaget..

I dag kom jag ihåg att jag skulle till tandläkerskan efter jobbet.. Lite skumt är det för jag kom ihåg det hela dagen, för Andra dagar brukar morgonen tankar vara bortglömda vid förmiddagskaffet.. När jag satt i väntrummet o läste nån sån där glättig tidning med stora rubruker om vad som är inne o ute, såg jag en artikel om fettförbränning.. Haha.. sånt är inget för mig.. speciellt inte nu när det kommer bli mest soppor o andra flytande luncher resten av november.. Förhoppningsvis kommer det inte att bli alltför många centimetrar runt midjan för i så fall kommer ju kläderna falla av mig snart.. O Det vill jag inte!

Jag är tacksam att jag har en rar o urgullig tandläkerska som förstår min rädsla.. o jag får hur mycket bedövning jag vill för hon tycker inte om när det gör ont på andra.. Många sprutor blev det men dom är nästan okej o ta.. fast jag får en massa nypmärken på överhanden.. Undras om det är tandsköterksan som är lite sadistiskt lagd..
Mitt i allt kom jag på att gamla tänder med en massa amalgam i måste vara miljöfarligt avfall o frågade det.. Ja, det är det.. - Jamen, guu så skönt att jag får bli av med det, sa jag.. för miljöfarligt saker ska man vara väldigt försiktig med!

Nu ser jag fram emot att det snart är fredag.. o sen lördag.. o på lördag får jag förmånen att ha hårbollarna eftersom ex-grannens sambo fyller år.. o hon fyller bara 40.. o 40-åringar vet man ju aldrig vad de kan hitta på.. Nej, så allvarligt är det inte men det kan nog vara skönast för hårbollarna att inte behöva springa runt med en massa människor omkring, oavsett hur trevliga de än må vara.. Människorna alltså..

Nu tror jag att jag ska leta efter nån dejt som har en verkstad i bakfickan så jag kan åk o dejta bilprovningskillen innan han glömmer bort mig..

Jaget Har en..

.. liten ängel som ser efter ´na.. Speciellt som det inte blev några fler parkeringsbotar i helgen.. Huvva, om vaktbolaget är ute o kvällspatrullerar hade det ju kunnat bli flera tusen nästan, eller åtminstone ett par..
Ringde flera gånger till fastighetsskötarassistenten i morse men fick inte tag på någon så jag ringde fastighetsskötaren, men han var ute flera gånger.. Sen vid 16-tiden fick jag tag på han, frågade vänligt om han kunde hjälpa mig för assistenten verkade vara sjuk.. Nej, hon sitter här bredvid mig. Lika bra du tar ärendet med henne på en gång så det blir avklarat, sa han vänligt. Förklarade mitt dilemma med parkeringsplatsen o att jag inte fattat att man som boende inte får stå på besökande.. Nu i efterhand så förstår jag ju det för det blir himskans tröttsamt o stå på besökande eftersom man ju inte vet hur länge de tänker stå still.. lågt i tak kan det också bli..
Assistenten trodde inte att det fanns några lediga platser men hon tog mitt telefonnummer och skulle kolla o höra av sig.. Gissa om ajg har väntat o bråkat tankarna om jag skull sälja bilen eller inte, för 500 kr flera gånger i veckan har jag inte råd med annat än om jag säljer bilen..

Var o handlade lite mat o sånt nödvändigt för o hålla sig ren o fin.. bänglade upp sommardäcken till tomtarna på loftet, jopp jag kom ihåg däckmästaren i morseo kom bara 20 minuter för sent till jobbet.. Gissa om jag var förvånad när allt var som vanligt trots jag var sen..
Parkade bilen på en besökare o funderade om jag måsta sitta o passa den hele natten för o kunna fara iväg om vakterna kom.. Precis när jag kom in så ringer assistenten o lät lite dyster.. och jag tänkte naturlitvis det värsta att det inte finns en enda boendeparkering på denna sida stan.. Undrar varför jag har så lätt för att måla upp värsta scenariot.. Men, hon sa att det enda hon hittat var en parkering som några flyttare ville bli av med snarast möjligt.. Men det är inget tak på den, bara motorvärmare.. - Tak? Jag behöver inget tak, jag är bara så tacksam om jag får en egen plats att stå på. O sen kom det en liten tacksamhetsharang o att hon skulle få flera stjärnor i himlen för att hon hittat en plats till jagets bil..
När vi la på så lät assistenten mycket mindre trött o dyster än när hon ringde så jag hoppas att min gladhet smittade av sig litegrann i alla fall o att hon kände att hon har och gör ett bra jobb..

Egentligen är jag tacksam att jag fick boten första gången de patrullerade för jag gissar vilt att det finns fler boende som står på besökande, i alla fall på kvällar o nätter.. En ännu vildare gissning är att fastighets
skötarassistenten kommer många samtal framöver..

Hoppas min lilla ängel är med mig i morgon på bilprovningen..

Blommar..

   I am a
Canna    

What Flower
Are You?

   


"You stand up for what you believe in, even if it gets in the way of what other people think. You are proud of yourself and your accomplishments and you enjoy letting people know that."

Tåget..

.. stannar, en kupédörr öppnas och jag hälsas varmt välkommen in. Utan tvekan kliver jag leende förväntansfylld de få stegen till en resa till någon annanstans..
Nyfiket ser jag mig omkring, observerar detaljer som lockar fram mitt leende, samt nödbromsen som röd o glänsande påminner mig att jag reser med säkerhet.. Fast förvissad att konduktören kommer ta väl hand om mig lutar jag mig tillbaka och lämnar omvärlden..

Med ett litet ryck börjar resan.. Hastigt, nästan obegripligt, följer jag med till toppen på stigningen som gör att det susar i öronen o himlen ligger plötsligt långt under mig.. Luftgroparna leker med mig, får mig att känna mig upplevande levande.. Omväxlande tyngdlös svävande och tungt tillbakalutad.. Efter vad som känns som ett kort ögonblick vaggas jag in i ett tillstånd av leende välbefinnande..

När jag kliver av vid slutstationen har höstens mörker förvandlats till ett ny omvärld som gör den vackrare.. Darrande och omtumlad styr jag stegen hemåt medan tankarna lämnar nuet o längtar sig till nästa avgång..© Excessa

Snön..

.. ligger fortfarande kvar och i o för sig gillar jag det.. Men, det finns en liiten liiten hake.. vinterdäcken sitter inte på bilen.. o på tisdag ska jag besikta den.. Jösta, hur kunna jag sätta mig själv i denna sits.. Jaja, som man bäddar får man ligga.. Har bråkat med mina tankar om hur lämligaste bytet går till.. Tja, det är väl o göra det själv... Fast jag har ingen stor gummislägga vilket behövs eftersom de sitter fast utan muttrar.. Hmmm.. Lite sent beställa tid i morgon bittai.. Hmm.. Hinner jag månntor ut till min däckmästare, som öppnar 07,00, innan jag börjar jobbet halvtimmen efter.. Har lite betänkligheter men de måste bytas så jag får väl för en gångs skull, i värsta fall komma för sent.. Världen går inte under för det.

Lyfte mig i kragen idag o bänglade ner däcken till bilen, för utan dem är det ju ingen idé åka till däckmästaren.. På vägen tillbaka så vintergonade jag cykeln så nu behöver inte den frysa mer.. Några jackor bytte också plats med varandra.. långkallingarna, vantarna och öronlappsmössan är åckså framplockade så nu är det bara för vintern att komma med full fart.. Fast den kan väl vänta till i morgon eftermiddag när däcken är bytta..

Upptäckte just att nästa helg är enda helgen på flera veckor som jag inte kommer att ha något inbokat.. Fast mycket kan ju hända på en vecka så jag ser framtiden an med ett leende..


Ny dag.. Nya leenden..

Sov länge.. vaknade leende.. Tittade ut genom fönstret o log mot en mark som var täckt av snö som fallit under natten och morgonen.. och det är så vackert!

Startade datorn.. Ja, jag är nog beroende.. Mejlade med J.. Drack kaffe.. Mejlade med J.. Startade 3 maskiner i tvättstugan.. Mejlade med J.. Åt frukost.. o la mig i soffan o skulle lura lite eftersom jag kände mig aaningens trött efter natten.. Innan jag hann somna kom jag på att jag måsta kolla om det fanns någon mer perkeringsbot idag.. Studsa (överdrift!) i långkallingar o nytvättade jeans.. Ehummm.. Trots kallingar o nytvättade så är jeansen aningens lössittande.. Leer o myser.. o höst/varmvinterjackan hänger löst runt höfterna.. Förstår inte riktigt hur jag kommit hit men det är Underbart livgivande och det får mig att välmående le brett..

Promenaden råkte bli 1,5 timme lång.. Men det blev ingen powerwalk utan mest skönt eftertänksamt..

image169
Från mitt innserta mörka..

image170
öppnar sig perspktiven..

image171
Livet blir bredare..

image172
O sammanhangen närmar sig varandra..image173
Undrar om det är någon som farit vilse.. eller tar hon/han bara närmsta vägen till något som välkomnar..


Kommer hem o snökängorna passar fortfarande mina fossingar utan att ge skavsår och det är jag glad för..


Återupptäcker gårdagens inslagna paket.. Inget kort.. Men jag minns jag köpte det till jaget..

image166

Ler och vänder på det o börjar öppna det.. Struntar i om pappret blir trasigt för jag kommer ju ändå att kasta det..

image167

Fast jag vet vad det är tar jag barnsligt en liten piruett.. Att vänta en glädje är också en glädje..

image168

Ska hänga upp den någonstans där den är det första jag ser på morgonen..


Nu är det nog dags att leende göra kudden sällskap..


Lång fredag..

.. o ändå slutade jag redan 15,30.. Men dagen gav mig väldigt många intryck vilket gjorde den mycket upplevelserik..

Ja, det började ju med jobbet klockan 07,30.. Sätta på kaffekokarn, logga in på teleslingan.. o sen råkade jag logga in på ickejobbmsn:n.. Oooppsi, så det kan gå när jag inte tänker på vad jag gör.. Vi hann hälsa god morgon o önska varandra en skön dag innan han måsta åka till jobbet..

Jobba i 110 nästan hela dagen.. fixade resor o det vardagliga.. Fick prata med många trevliga människor som både gav och fick livgivande leenden.. Nedanför kontorsfönstret, på den nyasfalterade gågatan var det full aktivitet.. Varken jag eller mina jobbkompisar hade minsta aning om vad som var på G.. Liite skrämmande eftersom vi ju ändå är nästan mitt i centrum varenda vardag.. På lunchen gick jag o bästa jobbkompis o köpte lunch och fick en liten inblick i aktiviteterna.. bland annat va det drakdans.. Tyvärr hade jag inte tagit med mig kameran men mobilen har ju en..I efterhand läste jag att de firade att gågatan var halvvägs så nästa höst kommer vyn att se annorlunda ut.. Hmmm.. Kan ha fel där för jag har inte den minsta aning om när de började jobba.. Fast de brukar oftast vara igång när jag kommit till jobbet så de börjar nog tidigt..

Lunchen var okej och vi hann prata lite om kommande jobb och vad som är viktigast. Det är lite skrämmande att vi inte hinner prata under arbetstid utan måste ta det på fika och lunch.. Inte bra!

Efter lunchen pysslade jag på med det vardagliga.. Men vid halv fjorton loggade jag än en gång in på min privata msn.. Hade vissa aningar om att J skulle vara där och så rätt jag hade.. Han såg mig på en gång och efter lite trevligt allmänprat så frågade han om min kväll och om jag hade lust komma över.. Hmmm.. Gör jag gärna.. ska bara avboka 40-årsfesten o bröllopet.. o några andra halloweenpartyn.. Bra! Kom vid 22-tiden..
Åjsan, kan man åka bort såå sent, tänkte jag för mig själv. Eehummm.. Har nog blivit aaningens bekväm soffpotatis jag.. Men jag var modig o tackade ja till inbjudan för livgivande leenden o skratt är det dumt o säga nej
till..
Fast jag bara var borta från jobb-msn en kvart så blev jag avslöjad av bj.. Oooppsi, tror visst jag rodnade lite för ett ögonblick..

Kvarten innan jag skulle gå hem var jag in till lillchefen o frågade om nya bästa vickan skulle komma på måndag. Jo, hon kommer måndag och tisdag. Bra sa jag för vi behöver hjälp eftersom vi har mängder med besvärliga jobb framöver. När jag höll på att stänga butiken o lämna den kommer hon in o säger att vickan måste jobba med dem o deras avdelning för det var en massa nytt. Självklart protesterade jag högt att vi Måste ha hjälp! Jahupp, det hördes dock inte. Sen har hon mage att säga; Hoppas jag inte förstör eran helg med detta.  Eehumm.. Orkade inte svara på det utan önskade istället personligen med namn alla andra en trevlig helg. Jaa, jag vet, men kryptonithjärnan vaknade o slog ut i full blom o då blir jag sån. I och för sig inget jag är stolt över men jag är heller ingen gaphals som gnäller om allt o inget. Nåja, inget o göra åt idag o just nu, ja alltså jobbsituationen på måndag..

Bussade hem.. Skyndade ut till bilen o upptäckte en parkeringsbot på 500 kr.. Jahupp, nu får man visst inte stå på besökande om man bor här. Förmodligen har jag missat någon information o då är det så. Ska ringa dem på måndag o jag hoppas verkligen att de har någon ledig för annars vette17 hur det ska gå.. Fast frågan är ju om jag verkligen behöver en bil.. Nåja, på tisdag ska jag besikta den o vad som händer efter det har jag ingen aning om..

Åkte i alla fall iväg till närmsta köpcentrum o strosade lite i butikerna innan de stängde.. Hittade en skön liten tavla på Gallerix som jag köpte. Frågade om de kunde slå in den och det gjorde de. Glad i hågen åkte jag hem, åt o lurade 1.5 timme i soffan..

Vid 21,45 ringde J o sa han var hemma o frågade om jag ville komma över.. Tjaa, kan jag väl.. hehe.. Riktigt så lät det inte för det är lite tokigt o fiska när man redan har fisk på kroken för då kanske fisken tröttnar o simmar till andra vikar.. o det känns som o kasta masken i sjön utan att ens ha provat den..
Efter att kollat adressen så var det ju bara 5,5 km dit men jag bekvämade mig o tog bilen. Mycket trevligt umgänge blev det med många leenden o fler skratt.. Han är ungefär lika tokig som jag o vända ord så vi har mycket gemensamt.. När jag skulle åka hem, någon gång på småtimmarna, upptäckte vi att det snöade ute o när jag kom ut så var marken alldels vit.. På hemvägen såg jag bara 2 bilar och det var en upplevelse att köra genom en natt fylld med leenden och snö..

Somnade Gott när jag kom hem!