Skumt..

.. börjar det bli ute på morgnarna när jag kliver upp.. Jo, bara kliver upp för jag kan inte säga jag är vaken där strax före sex.. speciellt inte om jag dejtat dagen innan för då kan jag vara himskans frånvarande mest hela dagen, fast jag är på jobbet.. Men det är ett behagligt frånvarande o bästa jobbkompis får sig många skratt när jag associerar saker o ting med något helt annat än det var meningen.. o skratt är trevliga och livgivande.. Me Like!

O så måste jag börja fundilera på skaffa tillökning i garderoben.. jeansen som satt vääldans bra på försommaren hänger o sladdrar mest runt rumpan o benen.. Men det är ju tur jag kan använda bältet som jag nästan inte kunde använda i försomras.. fast vette 17 hur länge till för jag är nu inne på tredje hålet.. i bältet alltså..

1 december är jag bjuden på fest så jag shoppade en snygg svart kortkjol förra veckan.. hmmm.. Jag i kortkjol.. vad tänker jag med..

Insåg att jag behövde ett par skor till kortkjolen och sprang in på en känd skoaffär efter dagens jobb.. o hittade ett par göörsnygga kängor.. Hade det varit normala jag så hade det nog varit ett par snökängor men nu råkte ett r klämma sig in så det bidde ett par snörkängor..Hmmm.. Jag börjar nästan känna mig en aaaning ekivok..

På dejtingfronten är det inget nytt att rapportera.. förutom att jag träffat både kaffledejten och nattprataren ett par gånger till.. Fast inte samtidigt då.. o inte varje dag eftersom båda har barn så går de i första hand.. Hade de inte gjort det så hade jag nog slutat dejta dem.. Ju mer jag träffar dem desto mer gemensamma intressen upptäcker vi och många leenden och skratt blir det.. o sånt är livgivande!


Tänkte sjunga en klagosång om kom på att den nog skulle låta hemskt illa o fördendelen stängde jag butiken kl 16:30, så det struntar jag i..
Fast det är ju inte enbart klagovisor där heller.. En av mina underbara ringare var in idag o frågade om de som var borta.. Sa som det var att bästa jobbkompis vabbar och en av bästa vickorna har slutat.. O det ska jag med.. Hon spärrade upp ögonen, tittade runt lokalen, tappade hakan o såg chockad ut o sa att det får jag inte för hon vill fortsätta höra min röst.. Hmmm.. Det var ju inte meningen att skrämma henne bara fiska lite, och oj vilket napp jag fick.. Jag lovade att jag skulle vara kvar o då skrattade hon gott o så fick en en riktigt goo kram innan hon gick.. Fy mig, inte bra skrämma ringare så där.. ;-)

Jag mår bra! Är egoistisk och njuter av nuet.. och gör (nästan) bara sånt som ger mig leenden..

Tror jag vill se filmen Pirret i helgen.. eller så fortsätter jag pirra på egen hand..


Må solens strålar värma Dig!


Har varit lite lat..

.. så tvättstugan har blivit åsidosatt o sockarna tagit slut.. Men det gör inte så mye för det finns ju de som tillverkar sockar hela dagarna.. så nu är mitt sockförråd ordentligt uppladdat med en massa olikfärgade sockpar.. Vilket medför att det finns människor som tittar lite konsigt på mig ibland.. Fast det är ju inte mig de tittar på utan mina sockor..
Olikfärgade sockpar är trevligt.. Ibland när jag tittar ner så blir jag dock aningens förvirrad, hur nu det kan komma sig så förvirrad som jag är normalt..
 Tjockleken bör dock vara lika annars känner sig den ena foten som en liten klumpeduns.. De vita är aningens tjockare så de har endast varandra att tillgå..
Hmmm... måste nog införskaffa lite röda, oranga, gröna o gula sockor så jag får lite färg på tillvaron..

Annars lever livet precis som vanligt.. Tja, förutom att jag dejtar lite hittan o dittan..
I fredags blev det en mycket trevlig dejt med o-troliga förslag på jag vet inte vad.. dock blev det en kort kväll eftersom en son skulle hämtas hos barnvakten..
I går blev det ännu en trevligare kväll med kaffledejten.. Har varit himskans trött idag, fast det har uppvägts av mitt fåniga leende.. Inte så smart o dejta en tisdag men livet är till för att tillfredställas.. o sova kan jag göra en annan dag.. hmm.. natt menar jag för jag jobbar ju på dagarna..
Och inte att förglömma min mysiga mejlvän som jag chattpratat hemskt mycket med om allt från svetsning till släpvagnsbygge.. o så lite till då.. Tyvärr bor han cirkus 20 mil norrut.. eller det kanske bara är bra eftersom jag inte är giftaslysten än.. för gifta mig ska jag inte göra förrns tidigast när jag blir pensionär..

Äventyr är det också gott om.. hårbollarna har varit här några gånger o på fredag kommer gammelhårbollen o visiterar mig.. Fast egentligen är det inte mig han vill vara hos, för det enda han (nästan) vill är att vara ute o promenera o spana in snyggtikar..

Har också blivit bjuden på ett par upplevelser i höst.. Först ut är Lars Winnerbäck den 18 november.. o sen är det Fredrik Lindström den 24 november..
Aaah, kom just på att jag måste se till att utnyttja presentkortet på norrlandsoperan innan datumet går ut.. o biopresentkortet..

Hmmm.. Verkar som jag har fullt upp.. o så här långt är det enbart på gott.. Ja, förutom att bilens handbroms krånglar så den, bilen alltså, måste in till bildoktorn i morgon.. Men det är ju bara matriellt o sånt brukar gå att fixa.. Om det nu inte är en Stephen King-bil jag har som protesterar för att jag inte har tid med henne.. hmmm.. Får nog se till att vårda även den lite med en tvätt någon gång per år..

Fönstertittarsöndagar..

.. är trevliga söndagar.. Egentligen skulle jag fixa lunchlådor men jag blev fångades av bilden utanför köksfönstret..

image155

Förmodligen är jag lite knasig, men det driter jag i.. Färgerna fängslade mig, liksom vindens lek i björklöven.. o gatuglittret efter regnet.. Hösten är vacker!

Tog en biltur häromdagen..

image156

Jag ser väldans bra ut med den nya rutan.. ;-D


Annars skramlar livet på som vanligt.. hmm.. Vad är vanligt?

Jobbet tar mycket kraft pga omorganisationen men så småningom ska vi väl kunna bota de skavsår som finns.. Hoppas jag i alla fall för jag trivs så himlans bra med det jag gör. Nya jobbetiderna passar mig som handen i handsken förjag hinner fixa mycket halvtimmen mellan 07,30 och 08,00.. och när jag går hem 16,30 så lämnar jag jobbet där det är. Och numer är alla på jobbet den tiden man ska vara där. Erkänner att jag är lite skadeglad men har man en heltidstjänst så ska man väl vara på jobbet hela 100%?! Speciellt om det är telefoner som ska passas och jobbet inte går att fixa hemmifrån. Okej, känner med jobbkompisen som fick en bassning och måsta rätta sig i ledet. Men hens orolighet över hemlivet ska för skjuttson inte tas ut genom att lämna jobbet i förtid. Jag har full förståelse att barn, speciellt småbarn, kräver mycket ork och kraft, men gå ner i arbetstid då istället för tycka synd om sig o smita tidigare.. Fyyy, vad elak jag är!

Dejtningen skramlar på.. Har träffat nattprataren och han var lika tokrolig live som i telefon.. Länge diskuterade vi bästa sättet att klippa sig, alltså på huvudet, gräsklippare, golfgreenklippare eller blåslampa.. Vojne vad många skratt det blev.. Men.. Ja, trots att han är sktirolig o prata med så upptäckte jag ett litet men.. han doftade alldeles för mycket rakvatten.. o jag är liite allergisk mot mycket rak- o parfymdoftande.. Kanske var han bara lite nervös o då kan ju såna saker hända.. Tror jag i alla fall. Visst skulle jag kunna säga vad jag tycker men gillar mest människor som är som de är och trivs med det. Ska ge honom en chans till för han är väldigt rolig o prata med. Men gifta mig med honom.. tveksamt...

Pratade med en annan karl häromdagen. Mycket rolig att skriva med. Men när vi började prata så berättade han för mig hur jag var som människa för han var en stor människokännare, vilket hans kompisar bekräftat.. eeehumm.. o sen sa han att han var väldigt försiktig med det här med nätdejtning för han var lite av en "offentlig" person.. Eeehummm.. Och? Honom kommer jag inte att träffa!

Bästadejten hittills är kaffledejten! I och för sig så är det inte så mycket dejtande just nu men det är en begränsad tid som det kommer vara så och bättre tider kommer att komma.. om jag förstår honom rätt. Vi har kontakt.. och den känsla han ger mig.. mmmm...

image157


Livet är skönt just nu...

Händer väldigt lite..

.. här på bloggen alltså.. i övrigt är det nästan för mycket.. Tandläkare.. Bank.. Gyn.. Bilprovning.. Skicka in listor.. Hålla koll på, och skriva, mejl.. Få o skicka sms.. Höstpromenera med vaktvovvar.. Prata i telefon halva nätterna.. o så lata mig i soffan..

Okej, tandläkaren är ju inte förrns om 2,5 v.. men det känns lite kymigt.. eller både ock.. inbillar mig att amalgamet har att göra med mycket.. bland annat minnet.. Banken var snäll o gör att jag inte behöver bekymra mig om kostnaden.. Fast på något sätt blev det några kronor över så jag beställde en digitalkamera.. Skulle hämta den i fredags men när jag åkte dit ( nä, inte för fortkörning utan till lagerbutiken ) i fredags på lunchen så hade den flyttat.. Väldigt skumt eftersom jag ju varit dit en gång i våras.. Åkte tillbaka till jobbet utan att ha fått med mig det jag ville..
Men, det var ju ändå bra att jag misslyckades på lunchen för då fick jag tid att kolla adressen o sen åka rätt efter jobbet..
Sen kom jag ihåg att hämta jag vaktvovvarna.. Blev lite förvirrad när vägen var omlagd men jkag kom fram o de blev himskans glada när jag kom.. Men jag tror inte att de bidde glada för mig utan mest för att de kommer ihåg att de finns ljuvligt underbara dofter på mina promenader.. Nåja, de var i alla fall trötta när jag hämtade husse på flyget i går, söndag..

Kameran var himskans kul o packa upp o börja leka med.. eller snarare ett underbart äventyr.. Knäppa! Radera! Knaäppa! Radera! osv osv.. Tänkte fota massor av höstligt härliga färger i helgen men vaktvovvarna ville ju ta raska promenader så det bidde inget.. Men det kommer! Tyvärr så var kameraprogrammet o min dator inte det minsta kompatibla så frågan var hur jag skulle lösa det problemet.. Bygga på minnet o köpa XP för typ nästan 2 laxar.. eller skaffa en ny burk för knappt dubbelt så mycket.. Tjaa, det återstår att se..
men det är kul o leka med kameran!

Förra måndagen missade jag Mia klockan 21 på 3:an.. råkte bli fast i telefon o pratade till närmare midnatt.. Fast det visas i repris på söndagar o i söndags såg jag reprisen.. Fast att jag lyckades se den igår berodde på att jag var aaningens slö o soffliggande efter närmare 4 timmars telefonpratande till klockan halv fem på söndag morgon.. Inte speciellt smart med tanke på att vaktvovvarna är morgonpigga.. Fast jag påstår inte att jag är smart så det var bara vääldigt trevligt... O himskan många leenden och skratt blev det.. Underbart livgivande..
Tror jag ska fortsätta på den linjen..Flirtningen..

.. får jag nog lägga av med.. det blir på tok för sena kvällar vid datorn och telefonen.. o jag orkar ju nästan inte kliva upp på morgonen.. o så blir jag disträ.. o så blir det för mycke kaffse på kvällarna o bara det är nåt som inte är riktigt bra för mig.. hmmm... fast alla leenden och skratt uppväger ju det negativa och gör dagarna trevligt småleende.. Svårt det här.. Men tror ändå jag bestämmer mig för att fortsätta le..

I morse fanns det inga lediga parkeringar så jag valde att ta med mig bilen till jobbet.. Visst blir det dyrare än att cykla men ändå billigare än med böter.. Och jag måste faktiskt erkänna att det var rätt skönt o skjutsa gumpen.. speciellt när jag skulle hem.. Det behövs inte mycket övertalning för att latsmasken ska ta över ens liv..
Tänkte ringa hyresvärden o fråga om det finns någon ledig parkeringshyra men hann inte med det.. men det kommer ju en dag i morgon också..

Var o shoppade lite mjölk o andra nödvändigheter och när jag kom hem så lyfte jag mig i kragen o bokade tid hos bilprovningen.. *dutti jag*
Sen gjorde jag av med lite pengar o beställde en kamera.. vojne, vojne.. många pengar blev det.. Men jag vill ha en! O just nu är färgerna i naturen helt underbara.. Fast det är de ju året runt.
Hösten är dock en av mina favoritårstider när luften blir lättandande och kontrasten mellan svalkan i skuggan o värmen mot en solvägg känns ända in i ryggmärgen..

I morgon måste jag ta bilen eftersom jag måste hämta kameran.. o så måste jag hämta hårbollarna efter jobbet..

Uppdate! Opppsi.. Det här skrev jag torsdag förra veckan.. Blev visst lite disträ o glömde spara & publicera..