Sockerkaka, citronfromage o jordgubbar..

.. smälter alldeles underbart på tungan.. liksom trevligt sällskap som överraskar på många sätt o vis.. Sjunger hela må-hon-leva i trappen.. Har med sig en sån där onödig-sak-grej som jag älskar.. tar mig så jag till slut hamnar mitt i stormen öga.. Snablars vad den karl kan få mig att smälta..

Sommarens har annars varit som en alldeles vanlig sommar.. Jag har jobbat eftersom jag föredrar semester i augusti.. Det känns som skönt att vila upp mig innan mörkret kommer o allt går i 120 på jobbet.. Ok, dem som semestrade i junu fick ju en liten mjukstart, men TackoLov är vi alla olika.. Nu har jag haft mina veckor o börjar jobba igen på måndag.. Och i morogn är OS slut.. Gissa vad Jag gjort på min semester.. Japp, sportat en heeel del.. Mycket spännande har det varit o vi har varit duktiga o gjort vårt bästa! För liksom tänk på att vi är ett litet land o gymnastik får nätt o jämt plats i skolan så det handlar mycket om ideellt arbete från dem som brinner för sporterna o rörelseenergierna... Jag känner ända in i magen med Ara, Sanna, Stefan, Therese, Lassi, Carro, Marcus o Anders m.fl. för jag har har inte full koll eftersom jag lurat lite i soffan imellanåt.. Dem ville så gärna o jag inbillar mig att jag förstår deras besvikelser..
Ara dömdes bort, protesterade o togs ifrån bronset men: Den internationella skiljedomstolen, CAS, ger Ara Abrahamian rätt och kräver att det internationella brottningsförbundet, Fila, ändrar sina regler till kommande OS.
Dem fyra andra tog sig till FINAL i OS.. O hur stort är inte det? Ja, i alla fall i mina ögon så är det VÄLDIGT STORT!!! Att läsa om Carro och Finalfiasko! det gör mig förbannad! För att inte tala om Jörgen Persson bordtennisprestation.. BARA 4:a.. Jojodu, 6:e OS som han är med i.. Dubbelt så gammal som många motspelare.. Det är väl för fasiken inte bittert!!! Herreguuu.. gör bättre själv då om det var så himskan dåligt. Jag förstår inte varför journalister o tidningar vara så förbaskat nedlåtande om vi inte tar medalj.. Att över huvud taget (inbillar jag mig) ta sig till OS kräver en hel del.. Att ta sig till semi kräver mer.. o att ta sig till final.. ja, då är man bland dem duktigaste i världen oavsett om man kommer först eller sist..
Ja, jag missade medvetet Johan Wissman som kom sist i finalen på 400m.. Men liksom har var glad för han tagit sig till finalen.. Ok, o så läste jag inga tidningar just dem dagarna så kan nog varit ågon som tyckte han presterade dåligt..
Tack o lov att OS är slut så jag får börja leva med "normal" dygnsrytm snart igen..

För övrigt har det vart en hel del känslormässig berg&dalbana i sommar.. J har lagt ungefär 99% fokus på barn, vilket jag har största respekt för (känner ju några ensamstående mammor som har fullt upp så är nog lika för pappor).. För ett par veckor sedan fick jag ett redigt PMS-anfall och frågade en hel del saker med antydning till vad som hänt osv osv osv Men eftersom J och jag inte umgås som vanligt påklädda människor så kan jag ju inte rusa hem till honom o anfalla med svärd o rustning så det blev via sms.. Ångrar inte ett ord men tänkte det var slutet på våran historia.. Men tocken ävlans tok han är som inte sa Hej o tack! Istället  kommer han ihåg min namnsdag i måndags, vilken Jag hade noll koll på så blev vääldigt överraskad och glad..o idag kom han som en stormvind o tog mig till stormens öga.. Han är inte klok på en fläck den karln.. Eller är det Jag som inte är det.. hmm.. Får fundera på den saken jag..

Nu ska jag försöka hitta kudden o ställa om dygnet för är ju liksom inte många timmar kvar innan jag ska börja jobba.. Fast omvandlar man dem till sekunder så är det en hel evighet till dess.. Hinner nog njuta av de gula rosorna jag fick från mig själv.. o leka lite med J´s present..

Fundrar lite.. Djävul eller Gud.. Vem är jag..

Hmmm.. o här hade jag ju tänkt lägga in Nordmans video men vojne vojne.. Vet inte hur man gör.. Ookej, erkänner.. Jag har blitt en dag äldre o får nog sätta ig i skolbänken igen..

Jo just det.. Har mååånga år tänkt  på och velat få mig en tatuering.. Har dock inte hittat min bild.. i somras hittade jag den.. sen tog det bara 3 veckor innan den satt som fastklistrad på min arm så nu är jag märkt för livet.. SÅÅ fin..