Från dag till dag..

.. så ändras seendet.. Först verkade ju bilen totalkraschad, men körbar (TackoLov ;).. Dagen efter syntes inte minsta skråma, eller var jag fortfarande kvar i det andra nuet.. Någon dag senare var den halvkraschad... Nu är den bara lite kraschad fast det behövs göras saker på den för man får inte åka kring med lysen som pekar åt tokarns.. Kollade böteslistan o det kan bli dyrt.. Får nog repa lamporna lite innan jag ger mig ut på vägarna igen..
Rätt intressant läsning var det i alla fall ur flera synvinklar... Undrar om dem som inte har någon blinkers på sina bilar vet att det kan kosta dem 500 kr.. eller dem som motionerar en spark mörkertid som inte är försedd med reflexer också kan få en bot på 500 kr.. Nåja, har införskaffat en ny bildel som jag i morgon ska försöka trixa dit. O så skruva lite på de andra sakerna för jag vill inte åka osäkert.. Kanske borra lite, men det blir nog mest för syns skull..

Varit både frånvarande o närvarande i dag på jobbet.. Nätdejtandet fortsätter och jag hade mycket trevligt besök i går som gav mersmak.. Herreguu, är jag tokinger eller? Kan ju inte bju hem främmande karlar hur som helst.. Nä, det gör jag inte heller för det samma som jag dejtade i oktober.. Hmmm.. Undras om vi trivs litegrann tillsammans ;-)


Är dock lite irriterad.. eller snarare fundersam.. pga mitt midjeminskande så har jag fått många kommentarer om att jag blivit smal o fin, och frågor om hur jag burit mig åt.. Och det av människor som är både runda o smal o mellan 40 och 60.. eehummm.. Det är nästan så jag känner mig obekväm i min kropp när de säger så.. Jo, visst tackar jag och ler, men.. herregud (eller tar jag i för mycket nu) jag var samma människa i höstas som jag är nu. Lika glad då som nu men jag fick inga kommentarer om att jag såg ut att må bra, förutom av bästa jobbkompis som fick lite inside information om dejtandet..
Kanske är jag aaningens vrång men jag längtar nästan tillbaka mina centimetrar för min vän tyckte jag var vacker som jag var, och är..
Hmmm.. Nästa gång någon frågar om jag har några tips så ska jag säga åt dem att må bra och le. Samt krydda med en stor nypa kär lek.. ;-)

Googlade på mitt Dagens horoskop och fick väldigt träffande ord till mig:

Tala om framtiden, inte som något som är på väg att hända, utan något som är en del av dig. Du är själv en del av ditt öde, din framtid. Det som händer, det händer - inte på grund av vad du gör, utan på grund av vem du är.

Nu blir det ropar soffan på mig..