Änteligen är det min tur..

.. att stänga butiken, glömma lösenord o bara ta dagen som den kommer. Alldeles alldeles Uuuunderbart.

Men missförstå mig rätt, jag har haft en göörgo jobbesommar. Visst har det varit mycket att hålla reda på eftersom jag haft ansvar över annat än mitt vardagliga arbete men det har gett så många leenden o skratt med gamla o nya telefonbekantskapelser. O jag hade ju faktiskt 1.5 vecka av lathet i slutet på maj då jag laddade batterierna till 200%.

Sommaren har också gett många fritidsleenden.. Kommer speciellt ihåg en stekhet dag när jag cyklade direkt till J. Han satt på balkongen o njöt av solen. Jag parkerade mig på andra solstolen, pustade, klagade på värmen o var kinkig för att jag hade glömt min keps hemma eftersom jag ville blöta ner med kallt vatten o sätta på huvudet. J fick en idé o ropade på sonen o bad honom hämta en keps o fukta med vatten o ge till mig.
Det tog ett par minuter o under tiden hann jag säga till J att nu kommer filuren att fylla kepan med vatten o sen sätta den på mitt huvud. Det trodde inte J för sÅ busig är inte filuren.
Gissa vem som fick rätt........

Filuren kom med upponervänd keps full med vatten o var snabb som en liten vessla o parkerade den på mitt huvud. Sååååå skönt att bil svalkad en het solig eftermiddag. Men visst, jag Erkänner jag skriade o hoppade lite men det var mest för att göra filuren nöjd med o ha överraskat mig. Tackolov så var inte vattnet iskallt men det var skönt o få avkylning.
Senare har jag också råkat hamna i vattenkrig med filuren. Fast jag vet inte hur man har vattenkrig eftersom jag inte är van vid 11-åriga filurer. Men jag tror jag klarade mig rätt bra fastän jag blev blöt.
Några pratstunder samt en hel del småkäbbel har det också blivit, fastän jag inte har minsta koll på hur man ska vara med en filur för att bli "godkänd"... J har erkänt han bara sitter o myser när filuren o jag pratar o käbblar...

O jag erkänner jag trivs väldigt mycket med J.. o gillar filuren skarpt... Kan det bli bättre....

Får nog leta reda på Ior för jag har kramabstinens men har bestämt att jag ska vara hemma hos jaget i natt...


------------------------------------

Visst har jag kompisar, vänner, släktingar jag umgås/umgåtts med, men det mest övervädigande är att med dem så vill jag oftast bara fara hem efter ett par timmar.. Med J (och filuren) kan jag tillbringa flera dagar utan att de ens tenderar att kasta ut mig... *skumt* ;-)


--------


Semester!!!!

Må augusti bli lagomvarm så jag orkar bara lata mig