Det behövs inte mycket..

.. förrän en vant sig vid olater.. Oktober till december var J här rätt mycket.. ibland bara över dagen men många helger även övernattande.. Det där övernattande ledde till slut till att jag råkte övernatta hos J en gång.. som ledde till en till.. o fler..
I fredags pratade vi i telflon o tänkte att vi kunde ses på lördag.. På något obegripligt sätt så hamnade jag ändå på bussen på fredag kväll o hittade inte hembussen förräns söndag eftermiddag..
Övernattningarna har lett till att jag träffat J´s lilla filur.. Har inget emot barn jag men ack så oerfaren med karlars barn så liite knepigt känns det för dem är som ler & långhalm o jag vill absolut inte vara något som filuren ser som en fara som tar J´s tid från filuren.. Nåja, J o jag är bara kompisar o något förhållande är inte aktuellt.. Fast det börjar kännas lite mer än kompis.. Ok, erkänner, jag är lite skraj för vart detta kan leda.. Men, jag har bestämt mig för att inte analysera sönder något eller fria till honom för vi har så himla trevligt när vi umgås o många skratt blir det när vi börjar våra intelligenta diskussioner..

Nu ska jag packa ner sockerkakan som blev kanelbullar.. o sen leta reda på kudden..

O inget vettigt hade jag o skriva denna gången heller.. Förutom att jag mår bra ;-)