Omställningen..

.. från bara ta-emot-o-vara-noggrann till att planera-dela-ut-o-vara-noggrann har varit aaningens jobbig.. + det där andra ansvaret som blev ålagd mina axlar.. Helt utpumpad när jobbedagarna har varit över.. övertrött när jag kommit hem o skulle kunnat sussa redan vid 7-8-tiden på kvällen men det vet jag inte går för då vaknar jag miss-i-nassen o kan inte somna om.. vilket lett till att jag vid tiden jag tänkt gå o sussa kommit in i andra andningen o varit uppe ett par timmar för mycket.. Blir nog lite minus på vuxenpoängen där.. 

Fast den mentala tröttheten berör enbart på omställningen från det ena till det andra.. jobbrollen är så totalt omvänd fastän jag ändå tänkte på den då, förra veckan (o senaste året).. Jag vet mycket väl vad som förväntas av mig o vad jag ska göra.. konstaterar att det tar en stund ställa om hjärnan..

Men.. den uppskattning jag fått från alla dem jag ringer uppväger all trötthet.. gamlingarna i gemet tror jag ringer o ska fråga om dem är sena eller glömt eller nåt annat (för det är sånt jag gjort ett tag).. När jag frågar om kommande saker blir dem så glada o välkomnar mig tillbaka.. Det känns tillomed så att dems röster omkramar mig bara för det.. Känslan är alldeles underbar.. Jag hoppas att jag också har förmågan att förmedlar min glädje till dem..

Dem mina nya ringare blir lite förvånade när jag presenterar mig.. Jag förklarar hur det ligger till o då blir till o med dem glada fastän vi aldrig pratat förut..

Jag är tacksam för all respons o alla mentala kramar jag får o så småningom kommer jag nog komma in i nya uppgifterna.. för jag vantrivs inte det minsta men omställningen tar lite tid eftersom jag är långsamtänkare..

Fasiken.. jag har världens bästa jobb för jag får oräkneliga leenden tillbaka varenda dag..  Hoppas bara jag inte blir stor på mig o tar dem för givet..

Det ska dock bli sååå skönt att sova hela helgen.. eller åtminstonde ligga i soffan o göra ingenting halva den tiden..

Som jag har längtat..

Ja, ända sedan förrförra vinter för förra var ju rena katastrofen med mest is o halka.. Men nu, sedan i fredags, ligger det vitt på backen o det är minusgrader.. Uuunderbart!!! Hoppas det inte kommer bli minsta lilla plusgrad förrns vårsolen tittar fram i april.. Johodå, önskelistor får man skriva hur långa som helst.. Om dem sen slår in är en helt annan fråga..

Annars går livet på i vanliga skorna.. Fast var, sällsynt, febrig i veckan o däckade under täcket flera dagar.. Smög ibland upp o kände efter men frossade så återvände till värmen..

Nytt jobb att se fram emot i morgon. Egentligen inte helt nytt för samma företag o jag har gjort det förut.. Men det tillkommer en visst annat ansvar o annan kundkontakt än jag haft senaste åren. Visst har jag haft ansvar även de senaste åren men nu får jag befogenhet ta itu med sådant som behöver rättas till.. Oooppsi.. Hoppas jag kan axla den manteln..
Men min nya personalchef var upp förra veckan.. När vi var ut o luftade lungorna så sa h*n att A och jag varit outstanding på det jobb jag haft hittills.. A har redan andra sysslor o nu var det även dags att utnyttja min kunskap på bästa sätt.. Fick ett mejl från min förra chef där hon tackade mig för att ha varit en klippa i den delen av organisationen.
Fnular lite.. varför är det så svårt säga sådana saker när man, någon, är mitt i? Jo, jag vet jag gjort ett helsikes bra jobb, men en liten klapp på axeln hade kunnat göra det ännu bättre. Uppmuntran bör uppmuntras, enligt min mening!!!

Känt mig lite åsidosatt ett par veckor.. eller snarare månader.. Igår råkte vi vara loggade samtidigt på msn.. o så glömde jag låsa dörrn när jag gick o bäddade ner mig.. Vaknade med ett leende i morse.. eller snarare somnade o vaknade igen vid lunchtid.. Uunderbart!!!
*harkel* Tittade tillbaka lite i kalendern o måste faktikst konstatera att med tanke på omständigheter så är jag alls icke åsidosatt.. Snarare tvärtom.. Hmm.. Får nog omtänka lite på det området..

Nu ska jag försöka hitta något ätbart som till exempel stekt palt med mye smör till.. Hungrig!

Väderspänningarna..

.. är aaningens jobbiga i november.. Ja alltså, ena dagen är luften fylld av frostigt klara kristaller o det är såå härligt att kliva utanför sängen.. Nästa dag däremot är fylld med mörker, våta vägbanor o det känns som jag bara vill dra täcket över huvudet o gömma mig under täcket.. Idag var en sådan där mörk dag o jag har haft fullt upp o leta efter leenden.. Visst har jag fått oräkneliga genom jobbet men det var som att varenda ett kilade förbi mitt öra o satte sig på väggen o sneglade på mig.. o hur jag än försökte fånga dem så gick det bara inte.. Hopplöst.. ända till efter eftmiddagskaffet för DÅ lyckades jag slänga mig över ett o hålla det kvar o herreguu så gott det gjorde.. började spritta i benen på mig o kittla i magen.. Uunderbart ! ! !  Jag hoppas verkligen att alla plusgrader snart tar slut så jag får ta fram min knallröda dunjacka o den röda stickade öronlappsmössan..

Annars är det en hel del aktivitet.. Förra helgen blev intensiv då J kom på lördag fm, jag blev medbjuden på födelsedagsfest på kvällen o han blev kvar här till söndag eftermiddag.. Fnasiken.. det Är mysigt somna bredvid en varm kropp o sen vakna med huvudet liggandes på en arm som inte är min.. Fast jag vet inte om jag vill ha så varje natt för då skulle jag nog inte orka ta mig till jobbet.. o det är ju som liiite härligt att längta också.. liksom förgylla vardagen..
I lördags var han också hit men då blev det bara över dagen.. Sen fick jag ligga o lata mig i soffan o den är faktiskt bara gjord för 1 så mådde rätt gott jag..

I går söndag var jag själv ut på äventyr.. hade anmält mig som intresserad av att vara lite aktiv i en styrelse o blev inbjuden till möte.. samt invald.. Nu är det inget betungande utan handlar mer om att hjälpa till vid arrangemang samt hålla lite fart på ett forum o svara på frågor som intresserade kan ha.. ser dock fram emot slutet av november då det blir medlemsfest.. Kanske törs ta på mig korsettlivet i läder..

Hoppas det är frostigt kristalligt imorgon.. eller ännu hellre att det dalar ner snökristaller.. jag mår så mycket bättre då o behöver inte kämpa med att fånga leendena jag får.. o så går reptilen i dvala för dem tål inte sånt.. vill inte utmana ödet o utsätta J för mer sånt för jag trivs rätt bra med honom..