Tog sällskap..

.. med en jobbkompis på lunchen.. hade bestämt mig för att jag skulle titta efter några tröjor.. vi pratade om julmat o jag sa att jag måste nog göra något ät att mina byxor börjar bli lite trånga.. Aha, köpa nya kke, sa hon.. fast hon förstod vad jag menade.. så vi fick oss ett litet leende där när vi gick.. till Lindex o jag hittade  ett par långärmade svarta tröjor utan tryck.. bara 179 kr så det var bra pris.. en annan jobbkompis hade köpt en tröja på rea.. för 279 kr.. O det var en rätt snygg tröja..  O Tack o lov att vi har olika smak allahopa.. för annars skulle det ju bara finnas en affär.. med en sorts tröjor.. Guuud så trist..

När vi var ute på stan så såg jag många människor som såg så ledsna ut.. eller är det stressade.. o trötta efter julen.. fick de inte det de önskade sig i julpaketet.. eller var de bara lite eftertänksamma.. Jag blev lite fundilersam o misstänker att jag så ungefär lika ut.. o så fick jag en flashback o minnet av "käre" far.. "Är du sur? Se inte så grinig ut"  Men man kan ju inte låta ansiktsmusklerna vara på helspänn jämt heller.. ibland måste de vila lite.. haha..  Fick lov o springa (?) till spegeln o kolla rynkorna.. o bekymmersrynkan var väldigt liten.. om det nu är den som är som ett lodrätt streck mellan ögonbrynen.. hmm.. har ju inte speciellt mye koll på det här med skönhet o vad som är ok, enligt media, eller inte.. men jag har däremot många rynkor från ögonen o utåt öronen.. eller kanske lite mer uppåt.. för hur skulle jag se ut med örona i jämnhöjd med ögonen.. men, ja, kke ändå.. är ju iofs från Venus.. ;-)

o ikväll hade jag inte... hmpf.. Ikväll hade jag tänkt hålla soffan sällskap.. men så kom jag ju på att räkningarna Måste betalas o då fick jag ju lov att starta häcken en stund.. men bara en stund.. som redan har gått.. Men det gör inget.. På jobbet så brukar jag, när någon frågar hur det är, säga; Jo tack rätt bra, för det är ju snart fredag.. Att jag börjar med det redan på måndag morgon gör att rätt många tycker jag är lite tossig.. på ett positivt sätt.. Tror jag iaf.. Men jag möts till 99% av ett leende när jag säger så.. o allt är ju relativt.. 5 dagar av mitt liv är rätt lite.. närmare bestämt 3,2615786e-4%.. om jag nu räknat rätt.. matematik är kke inte är det starkaste ämnet för mig.. förutom när det gäller att vara matte då förståss.. Fast det är ju en helt annan sak..

Nåja, tillbaka till byxorna.. när månadsparkeringsbiljetten går ut den 5 januari.. så har jag fundilerat på om jag ska köpa busskort.. o ta bussen till jobbet o sen gå hem efter jobbet.. Det är en prommis på ca 6 km.. o i rask takt så tar det ungefär 1 timme.. o jag har ett par gåstavar som kan få åka med mig på bussen för att sen stötta mig när jag går hem.. Ska jag vara ärlig så har jag funderat i dessa banor ända sen i början av augusti.. Men det hjälper ju inte byxorna att passa bättre att jag bara funderar.. Så mina snyggjeans i garderoben i morse o det hjälpte mig att fundera lite till.. o ev dubbelhyra inför flytt hjälper mig också.. Så då vore det väl Fan om jag inte kan göra nåt själv också.. För jag kommer att spara pengar eftersom jag inte behöver köpa ännu ett par nya, större, byxor.. o min lekamen behäver ingen dyr bensin för att fungera.. inte ens diesel..

o så har jag hört att man blir lite (underdrift igen?) piggare av att röra på sig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback