Underbar..

.. friidrottsdag blev det igår.. Carro fixade EM-Guldet.. fick glädjefnatt o delade med sig av det till, i alla fall, Mig.. Tyvärr missade jag upplösningen men såg reprisen på Eurosport idag..

I dag har det också varit en underbar friidrottsdag.. eller i varje fruktansvärt spännande.. Johan Wissman har 3:dje bästa tiden av alla 200-meterslöpare i EM, men loppen ska springas.. tack o lov att han vann båda sina kval..

O så Linus Thörnblad o Stefan Holm i höjdhoppet.. Redan när det började så tyckte jag att det kändes som en repris på sista OS.. Nää, sista OS var det ju inte, rättare sagt förra OS.. o det blev det ju nästan.. förutom att Stefan "bara" blev bronsmedaljör.. Linus blev 4:a på personbästa.. Flera hoppare tog antingen personbästa eller säsongsbästa o det visar ju att det var klass på tävlingen.. trots att ingen svensk vann.. ;-)

Damernas 3-stegsfinal var också spännande.. en grekiska som leder ända till sista omgången då hon hamnar på 2:a plats.. men hon såg så skön ut när hon stod inför sitt sista hopp.. log o klappade igång publiken..

Misstänker att publiken har träningsvärk i händerna.. de är verkligen bra på att klappaigång varenda en som ber om det.. de klappar ju så högt att det hörs ända hit..

Sydde om ett par vita panelgardiner i natt.. men nu hittar jag inte påsen med gardinupphängningspinalerna.. så de får ligga o vila tills jag hittar sakerna.. när jag gick o la mig vid halv tre så var det 19,4o ute.. *puuh* Men sov gott gjorde jag.. ända till närmare 10-tiden.. o det var sÅ skönt!
Idag har det bara vart kring 25, vilket är svalare än de sista veckorna.. men moder jord längtar efter regn.. det är kladdigt fast jag inte gjort ett endaste dyft.. jaa, förutom idrottat.. o det kan ju vara nog så svettigt.. till o med i soffan..

I dag har varit en skön dag!

Kommentarer
Postat av: Darkangel

Friidrott är underbart att titta på!

Postat av: Mette

Här är det grått och svalt, skönt.

2006-08-10 @ 11:26:37
Postat av: Visionary soul

Hallå tjejen, det var ett tag sedan jag var förbi hos dig nu... låter som om du har det bra på din ledighet! Och vet du, det regnade säkert 4 droppar i de östra delarna i morse... ;-)

2006-08-10 @ 11:33:08
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Annela

Jag har ett nytt ämne i skrivcirkeln till dig på min blogg

2006-08-10 @ 16:01:27
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com
Postat av: Excessa

Darkangel.. Ja, visst är det.. o bara svettigt när det blir ordentligt spännande..

Mette.. Nu blir jag avis..

VS.. Visst har jag det bra! Oh no, missade dom dropparna jag.. gissar jag sov den tiden.. men det var skönt det också..

Annela.. Ämnet är upplockat!

2006-08-10 @ 17:46:31
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback