Konstigt..

.. ställe det där där matte o husse släppte av mig.. många lysen men ändå mörkt.. Ja, det var till o med så mörkt att jag inte märkte att den som jag styrde inte var min egen matte.. nä, det var en annan tant som gick o log som en fåne o belönade mig bara jag tittade upp på henne.. skum tant det där..
Men spännande var det där på det där mörka men ändå ljusa stället.. väldigt många dofter o mycket konstiga hundar.. de såg nästan fyrkantiga ut o så satt de fast i korta stela koppel.. inte hade de några ben heller o det lät konstigt när de liksom rullade fram över marken.. ja just det, marken var också konstig och stenhård.. o jag som är mest van att springa runt på gräs och i skogen.. men det var inga problem alls för jag är en tuff liten kille.. Fast egentligen är jag en stor karl som klarar av det mesta på alldeles egen hand..

Fast den där bautastora plåtasken var rätt läskig.. o så inbillade sig tanten att jag skulle gå in i den.. Stopp o belägg.. Aldrig i livet att jag går in där självmant! Hmm.. men tror ni tanten lyssnade på mig? Nä, just det, inte det minsta för rätt vad det var så hade hon lyft upp mig o bar in mig i plåtlådan.. Jag tror minsann jag ska skvallra för matte vad tanten gjorde för sådär får man väl inte göra med stora starka lejonpuppisar.. 
Inte förstår jag heller varför vi skulle in dit för det hände ju ingenting där.. förutom att det gick några människor fram o tillbaka.. ja, o så satt den där fåniga tanten o log så fort jag tittade upp på henne.. o viskade jättetyst så jag verkligen fick anstränga mig för att höra vad hon sa.. men tror ni att hon sa nåt viktigt som till exempel mat eller gå ut? Nä just det, hon pratade mest bara svammel.. Det fortsatte hon sen med hela kvällen o jag fattar inte att jag varendaste gång blev lurad till att spetsa öronen o intresserad titta på henne.. hmm.. undra om det är hypnos hon håller på med..
Helt plötsligt så kliver hon upp o vi ska visst kliva ur plåtlådan.. Nope, säger jag! Har vi en gång gått in så stannar vi kvar! Men tjoflöjt vad hon inte alls brydde sig i att jag inte ville.. *suck* Det är nog tur att hon inte är Min matte för då hade jag minsann fostrat henne med hårdhandskarna.. eller jag menar mjölktänderna alltså.. Basta!

Tanten är mycket för det här med plåtlådor.. när vi kom in i ett hus så lurade hon in mig i en annan, liten, plåtlåda.. Ja, just det, hon lurade mig för jag ville egentligen inte alls gå in dit, men slänger hon en massa gott godis på golvet så går det ju inte att låta bli.. o närjag lurade med henne ut så var det samma lika lek än en gång.. fast det var inte alls lika många godisar.. skumt!

För den delen så har tanten glömt bort hur det är att ha valp (själv gissar jag att hon börjar bli lite senil).. men är man hundvakt till en liten valp så behöver den ut minst en gång per timme eftersom den är på ett nytt ställe.. Och har man en liten lejonpuppy hemma så måste man förankra alla vattenskålar så de blir outtömliga.. Tanten hade glömt båda sakerna så hon fick lite självförvållat hemarbete för jag var ju alldeles oskyldig..

Fast jag ska inte bara skälla på henne.. när jag låg o sov så satt hon o tittade på mig o viskade att jag var jättesöt när jag snarkade.. o så är hon rätt bra på att gosa med i soffan för jag får klättra som jag vill över henne.. o hon är enormt pussglad o det uppskattar jag verkligen.. liksom hennes öron som är väldigt bitvänliga..

Tjaa, jag skulle nog kunna tänka mig att komma tillbaka hit någon annan gång.. om hon lovar att bjuda på pussar o gott godis..

Hälsningar från en stora stark lejonpuppy

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Åh så mysigt ni har det... det hörs ju lång väg! :-)

Postat av: Excessa

VS.. mmm.. en liten stor stark lejonpuppy är en upplevelse med massa mys :-)

2006-12-15 @ 21:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback