Lyssnar på P4..

.. o de frågade några angående de nya reglerna för hastighetsöverträdelse.. nu är det visst hårdare regler.. 5 km över fartskyltarna så får man en liten söt böteslapp i handen.. Nu hade de väl kke tagit ut de värsta.. men en som jag Kommer ihåg.. en man/karl/pojke som ifrågasatte gränsen.. för till o med polien kör ju fortare, sa han.. o människor som sa att "om man måste sitta o titta på hastighetsmätaren hela tiden så är  det ju en trafikfara..   Man ska aldrig upphöras att förvånas..  eller rättare sagt, jag kan inte tala för resten av befolkningen, menar att jaget aldrig upphörs att förvånas..

Men tur är väl det.. för hur skulle vardagen vara om man, jaget, visste vad dagen skulle föra med sig..  Oh No, idag blir det inte ett enda leende.. ligger kvar i sängen hele dagen.. o i morgon kommer alla klaga.. ligger kvar i morgon med.. o i övermorgon.. don´t tell me about it.. blir bara katastrofer.. o tankar på dem som fryser.. eller inte har något att äta.. eller de som tappat empatin någonstans på vägen..

I natt ska jag drömma om... sex.. har hört att man kan bestämma o styra över sina nattliga drömmar.. vill vakna i den underbaraste häftigaste orgasmen.. Det har hänt förut (det var HÄFTIGT!), så varför inte igen..  Vill vakna med ett leende på läpparna i morgon.. börjar förbereda mig för nattens eskapader o ler redan nu.. *L*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback