Inte alls konstig jag..

.. som tycker att sjövatten är kallt.. ännu himskare är havsvatten.. snarare så är jag väldigt normal.. vad nu det är.. allt är relativt.. men alldeles nyss på nyheterna sa en man från Svenska livräddningssällskapet att allt vatten som är kallare än 28o är KALLT för våra kroppar.. så nu har jag ännu en orsak att tacka nej till bad.. annars brukar jag säga att jag varken har hel eller halv baddräkt.. o än så länge har ingen sagt att det är ok att jag näckar.. Trivs bättre i skuggan under en ek höll jag på att skriva men några sådana finns ju inte här uppe.. fast andra skuggor fungerar lika bra de också..

Plingeling sa det på dörren idag.. o jösses vad oväntat det var så jag hoppade högt.. o hjärtat fick sig en rush.. när jag öppnade så fick jag en legitimation i ansiktet (som jag knappt hann se) o en karl frågade varför jag inte stod med på hans lista.. jag sa som det var att jag nyss flyttat hit.. han kryssade i rutor på en lapp o frågade om pers.nr o bad mig skriva på.. o så sa han att det sen kommer papper från radiotjänst.. Jaha, sa jag.. men jag har redan betalat! o så var jag på väg att lipa åt han..

Överraskningsmomentet kanske är nödvändigt för honom i hans jobb.. men han jag tycker att han kunde ha frågat hur det låg till med licensen och gett mig en chans att svara..

Nästa gång någon ringer på dörren ska jag lugnt läsa vad som står på legitimationen innan jag besvarar några frågor.. det kunde ju ha varit vem som helst.. men nu drar min fantasi iväg med mig.. Tror jag ska installera tittöga/ kiköga/ dörröga så jag ser vem som plingar på min dörr i fortsättnignen..

Men det får bli en annan dag för nu har kiltmannen börjat..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Men h...vete... nu missade jag kiltkillarna också... jag bloggar för mycket, det sabbar mina TV-vanor... ;-)

Postat av: Nina på Johangården

Luriga gubbar... de där från Radiotjänst.

2006-07-23 @ 00:14:24
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

VS.. ajajaj.. Lördagkvällar kl 20,00.. o så Tyst vittne på 4:n kl 21,15.. =o)

Nina.. jo.. men det är deras jobb.. Nästa gång, fast det händer väl inte förrns jag slutar betala, så ska jag bjuda på kaffe o fråga hur om de råkar ut för något spännande ibland..

Har jobbat som dörrförsäljare en gång för länge sedan o blev rätt ofta inbjuden till människor.. mötte mycket ensamhet men också spännande historier.. tyvärr var jag alltför lite övertalande så provisionslönen blev alldeles för låg att leva på..

2006-07-23 @ 14:48:36
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback