Ger upp..

.. eftersöket av f.d. grannen som lämnat flera lådor med böcker i mitt förråd.. Böcker som för henne, dÅ, var värdefulla men inte fick plats i hennes flyttbil.. den som gick för ca 5 år sedan,, om inte mer,, o som hon skulle hämta så småningom..
Har hon inte saknat dem på den här tiden så har hon kanske/förmodligen glömt bort dem.. livet förändras ju för oss alla o det som då var viktigt kan idag kännas bagatellartat..

Hon har/hade ett inte alltför vanligt namn så det fanns inte så många att välja på.. har ringt och skickat sms till alla (tror jag) men fått enbart negativa svar.. Nej, det är inte hon! Börjar nästan fundera på om det är en komplott o att hon inte vill svara.. Eller så har hon gift sig o hur lätt är det dÅ att spåra någon..
Ringde hennes systers mobilnummer som jag råkade hitta i en gammal adressbok.. men på det numret fanns det ingen som hette/heter så..

Men det är inte mitt ansvar att ansvara för hennes saker! Tänkte bara försöka vara lite snäll,, vilket är väldigt sällsynt för att vara jag..

Eftersom de står i mitt förråd så tror jag att jag åker till han som köper upp böcker för 1 kr st o lämnar dem där.. nånting ska jag väl ha för att jag tagit hand om dem så länge.. o hon har inte hört av sig på hela tiden.. fundilerar om det var av lathet kartongerna hamnade just i mitt förråd..

Bekvämar mig med att motionera bilen denna vecka eftersom jag bestämt mig för det.. tänkte spara på krafterna till packning o städning.. fast mitt starka kort, att Prioritera, är en anings svagt eftersom de viktiga sakerna alltid kommer i sista hand.. men jag har ju bara 2 händer..

I går när jag ringde o frågade när jag kunde hämta resterande nycklar så var vaktmästaren väldigt stressad.. i hans papper stod det att jag kulle flytta in 1 juli o han hade inte besiktat lägenheten.. o jag försörde hela hans planering genom att ringa o fråga om såna saker Nu för han hade inte alls tid att besikta den.. o så kan man ju inte göra..
- Kankse inte sa jag, men jag har Ok från hon som flyttade och från kontoret så i så fall har det blivit nåt missförstånd.. men enda helgen som jag kan få hjälp med flytten är kommande helg så jag vill allt att du grejar detta..
- Ja, men jag Måste kolla med kontoret om man kan göra så här *mutter mutter*
- Gör gärna det för jag har pratat med E flera gånger o det är Ok därifrån..

Idag ringde han o var en solstråle.. lägenheten var besiktad men det skulle omtapetseras i sovalkoven eftersom det var fettfläckar på väggen.. Men jag var välkommen att flytta in när jag ville..
Tyvärr så ersätts den dovröda färgen jag gillade med något äggvitt som är lätt att tvätta av.. men det gör inte så mye eftersom jag brukar vara lite redhead o då kan jag ju lysa upp sovalkoven alldeles själv..
Jag tror att han bara hade en lite obra dag i går o då kan såna där snäsiga o snörpiga ord lätt hopp ut lika fort som grodor.. men efter att han fått sova en stund o solen strålade så försvann grodorna..

Nu ska jag i alla fall prioritera kudden några timmar framöver.. =o)

Kommentarer
Postat av: Gsan

Hej där mitt i flyttbestyr*och äventyr
JAG vill bara ge dig en liten kram,
så nu gör jag det!
K_R_A_M,...lycka till med nya bostaden

mvh G

2006-06-14 @ 01:22:54
Postat av: Rita

Hoppas du kommer att trivas här, i ditt nya boende!

Postat av: Josephine

Hej Excessa,
Flaxa kan inte, Manon är oxå upptagen och Liza på semester - vill du ta nästa ämne? från Flasknosen - "Dans".

2006-06-14 @ 20:29:15
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Josephine

Dans mellan flyttkartongerna kanske?

2006-06-14 @ 20:42:13
URL: http://giraffen197.webblogg.se
Postat av: Excessa

Gsan.. Tack o hjärtekramen till dig!

Rita.. mmm.. hoppas jag med!

Josephine.. Oki, kan jag väl =o)

2006-06-14 @ 22:34:23
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback