Slängde mig (mindre) graciöst..

.. på cykeln i morse o (inbillade mig att jag) tog närmsta cykelvägen till jobbet.. mötte motvinden men trampade envist (men leende) på.. eftersom jag numer bor uppe på en kulle så måste någon ha vickat jorden lite hit o dit så jag fick uppförsbackar imellanåt.. jublade JAA, nu får jag motion o kalorierna kommer att fly all världens väg.. tack o lov så fanns där även nerförsbackar så jag kunde återhämta andningen o vila mjölksyran i benen.. när jag kom fram hade jag avverkat 5,4 km.. jippie, det är 600 meter närmare än förut..

Pratade med en jobbkompis som bor i kvarteret o hon cyklar en helt annan väg... som går mycket fortare än den jag tog.. haha.. att bara följa näsan dit den pekar blir inte alltid kortare.. =o)

Hem tog jag en annan väg.. men det var lika mycket motlut där med.. däremot var det bara 5,3 km.. MEN.. cykeln fick sig i alla fall motion o nästan alla växlar fick röra på sig..

Tog mig också för att ringa min internetleverantör o jag skulle visst fylla i ansökan så skickar de hem IP-adress o jag kan (försöka) börja använda den uppkopplingen snart.. o slippa modemet.. månntro det kommer gå fortare då.. att knacka på tangenterna alltså.. =o)
En nätkabel fick jag av en jobbkompis så då är det bara att koppla in sen.. fast då måste jag flytta datorn närmare uttaget i väggen.. hmm.. börja möblera om redan efter 1,5 vecka.. tja, om några kartonger flyttar så går nog det bra.. men jag undrar vart de ska flytta i så fall.. hmm.. går det månntro att montera ben på dem så jag inte behöver bära dem..

Upptäckte rätt vad det var ikväll att.. jag har blitt kär.. i en som är prexis i lagom ålder (40).. o lagom lång.. o händig.. o empatisk (verkar det som).. fast han kommer få långt att pendla till jobbet eftersom han verkar på i amerikat.. Ty Pennington heter han.. i alla fall i eftertexten..

o när vi gifter oss kan jag leka väldigt ohändig o då fixar nog han till både datorbord o flyttkartonger med ben..

o när vi gifter oss får hans designare åka runt o hämta upp alla bloggvänner så att ni kan komma o vara med..

Kommentarer
Postat av: Visionary soul

När du gifter dig med Ty Pennington måste du visa ert vackra re-makeade bröllop i bilder (eller film är väl ännu bättre)! :-) Kan du få honom att gorma lite mindre så har du gjort en hjälteinsats för oss som gillar programmet... ;-)

Postat av: Excessa

VS.. re-makeat bröllop.. Nähä, använder inte make-up jag så det blir ett naturligt bröllop ;-)
Btw.. du är ju inbjuden så ta med kameran vet ja
Haha.. Nej du, låter han gorma glatt i programmet så är han snäll när han är hemma ;-)

2006-06-27 @ 19:32:35
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Visionary soul

Ålrajt, jag grabbar kameran och kommer! När reser vi? ;-) Smart tänkt med gormandet, där... hellre högljudd på TV än hemma, helt rätt tänkt... ;-)

2006-06-28 @ 14:10:51
URL: http://visionarysoul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback