Fast egentligen..

.. är flytten inget som dök upp helt oförberett.. har hållit ögona öppna sedan i augusti- september.. har till o med vart o tittat på några lägenheter, bla en likadan som jag fick idag.. så jag tog denna osedd..

1981- 1994 flyttade jag i genomsnitt 1 gång/ år..  ofta till osedda lägenheter eftersom de för det mesta fanns i andra städer än den jag bodde i.. kommer ihåg första stället jag bodde själv i.. ett uthyrningsrum med sittbadkar o kokskåp.. kokskåp är rätt behändiga för det är bara att stänga skåpluckorna när man inte vill se eländet.. 600 kr tror jag att jag betalade då o det var dyrt.. ett annat ställe hade dusch o ett kök på cirkus 0,5 * 0,5 m.. den låg längst upp under taket o var det svinkallt på vintern o gööörhett på sommaren.. 300 kr..

Lägenheten utanför Vargön gillade jag.. ett gammalt hus med 2 lägenheter.. stor kök o stort rum på nedervåningen o sovrum uppe.. knarrade helmysigt i alla golv o trappen..

När jag tänker efter så är det nog bara den i Svalöv som jag inte tyckt om över huvud taget.. lövtunna väggar så ibland trodde jag nästan att grannarna var inne hos mig fast dom ju inte var det..

Till detta ställe jag bor Nu, kom jag en dag i början på januari 1995.. förra århundradet.. huvva vad tiden går fort ibland.. o då fanns det ju liksom bara ett telefonbolag att hålla reda på.. o elleverantörerna var väl inte så många de heller.. fast nu tror jag det är nåt helt annat.. läste i veckan om dyr el o krångliga räkningar.. hmm.. o jag som oälskar såna däringa val.. kan någon tala om för mig vad som är bäst.. eller ska jag skriva ut en lista o kasta pil o se vem som blir vinnare tro.. vojne vojne, vad har jag gett mig in på..

Uppriktigt ser jag fram emot flytten.. för ombyte förnöjer.. eller rättare sagt.. förändringarna är välkomna..

Egentligen känns det som att jag skulle kunna hoppa jämfota rätt upp i luften o göra några dubbelsaltomortalar.. fast jag undviker det ikväll eftersom jag inte har någon ridhjälm..

WEEIIIHYAA... Tomtebo.. here I come  =o)

Kommentarer
Postat av: Blackout

Varje gång men flyttar blir det en utrensning samtidigt, två flugor i en smäll: nytt boende och bli av med en massa onödigheter och bra-att-ha- grejer som lagts på hög.

Postat av: Excessa

Blackout.. Du har så rätt.. O här finns det mycket bra-ha-grejor.. o en massa onödigheter med för den delen.. o förhoppningsvis kan jag lämna bakom mig några ryggsäckar med.. :)

2006-04-01 @ 19:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback