Bildoktorn..

.. var mycket trevlig när vi var på undersökning i morse.. däremot såg inte prisförslaget skrattretande ut.. men jag kan inte fortsätta åka runt med en trasig damask för då kommer ju bilen snart att vara lönnhalt.. Fördelen med märkesverkstaden är att jag får veta vad det kommer att kosta.. i och för sig gillar jag överraskningar men inte såna som kostar flera tusentals enkronor.. Jag är i alla fall glad att det bara är den ena damasken som är trasig.. Den 5 juni ska bilen läggas in.. men det blir bara över dagen..

Överraskad blev jag idag när de nytvättade jeansen var en aaanings inte så trånga som de vart förut.. YIIIHAAA.. cykelövningarna ger resultat.. =o)

O så är det fredag idag.. i o för sig så visste jag det när jag vaknade men sen glömde minnet bort det.. så när jag sa till D att x hade ringt i fredags påminde han mig att det är det idag det är fredag.. Vilken himmelens tur att jag har snälla jobbkompisar som hjälper till att påminnas..

I morgon är det hundprat hela dagen.. förhoppningsvis kan jag dela med mig lite av det jag lärt mig under åren.. O på söndag blir jag vaktad av gammelhårbollen.. =o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback