Nu har kökssoffan..

.. flyttat.. E o hennes blivande äkta man, de ska gifta sig i sommar, var o hämtade den o de verkade gilla varandra från första ögonkastet.. Jag måste nog erkänna att lite vemodigt känns det för vi har ju huserat ihop i 8 år.. Kanske var jag lite dum som inte begärde ett pris för den men det bjuder jag på i så fall.. för om jag inte har plats eller behov av en sak så kommer den ju att åka på soptippen, och då är det ju bättre att den kommer till användning.. Förresten så betalade inte heller jag något för den.. fick den av vovsans morfars matte o husse..

Mejlade till Roland i morse o fick snabbt ett svar.. det är inget fel på min blogg.. tydligen beror de saknade stringarna på att svenskan o norskan, eller nåt sånt, har svårt att komma överrens om hur det ska vara.. Dom skulle jobba på det idag o förhoppningsvis ska väl svenskan o norskan, eller bug:en, strax vara löst.. Om dom kollar TV-reklamen så finns det en massa medel som löser det mesta.. i alla fall det som läggs i tvätt- eller diskmaskiner.. I och för sig så finns det även lösningar för allehanda bilringar o celluliter också, utifall att det skulle passa bättre.. Jag har i alla fall satt lås på byrålådorna så att stringarna inte har den minstaste lilla chans att ta sig ner där..

I dag har det känts som att luften jag umgåtts med har varit full av damm.. ögonen känns svullna o kliar jag så blir det bara värre.. googlade lite o upptäckte att man kan drabbas av allergi när man växt till sig.. ja, alltså inte på bredden.. efter 50årsdagen minskade tydligen risken, men så gammal har jag ju inte blivit än.. Tänk att man fortfarande kan vara för ung för vissa saker.. Fast det kanske har o göra med att man, Jag, inte känner mig speciellt gammal..

I morse när jag cykla till jobbet så kändes det som att jag flög fram.. Välpumpade däck, solen som mötte mig o vinden i ryggen.. fundilerar på att bygga nåt slags segel o hänga på cykeln.. fast då kanske jag behöver gå nån sorts sjöseglarskola så jag kan kryssa när det är motvind.. Men om man skaffar en segelbåt med hjälpmotor så behöver man kanske ingen sån kurs.. då räcker det nog med karta och kompass.. o kompassen hittar jag kanske när jag går igenom alla lådorna.. I helgen hittade jag i alla fall brev som jag skrivit men aldrig postat.. Ett hade jag skrivit på tåget efter att ha hämtat vovsan.. o samma glädje o värme infann sig nu när jag läste om resan.. lilla Snuttan som sov nästan hela resan.. o jag som inte kunde se mig mätt på underverket vakade hela vägen.. Återfann också kort från utställningar där hon blivit BIR o BIM..  kort som vänliga människor skickat till oss eftersom jag själv för det mesta var alldeles för nipprig för att ens tänka tanken kamera.. en enda stor tacksamhet känner jag när jag hittar dessa saker som påminner om glädje o värme..

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Du måste ha någon sorts specialcykel... för när jag cyklar så går det så tungt och jag vill bara dö av trötthet. Min cykel flyger aldrig fram oavsett vind...

Men när jag går så kan jag flyga fram och ofta dansar jag fram för jag har musik i öronen och kan inte låta bli att dansa då.

Postat av: Excessa

Nina.. cykeln har rätt mycket humör o ibland motarbetar den mig o då flyger jag inte fram.. Ofta får jag också muta den med lite extra luft i däcken.. o musik i öronen är ett måste..

Men den där flygande känslan är nog kanske ungefär som dansandet (känner igen det) för dig.. känslan att vara just här och nu.. befriande!

2006-05-18 @ 20:11:58
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback