Radiosportens..

.. kommentatorer är engagerade.. o peppar hjärtat till snabbslag.. men hua vad Fort dom pratar.. hinner ju knappt med jag..
halvvägs in i matchen så har vi 3-målsledning.. Fundilerar på om jag ska förflytta mig till TV:n eller sitta kvar.. för kanske är det för att jag lyssnar på radion som de leder.. om jag flyttar på mig så kan de ju hända att allt vänder..

Mina töser vann i all fall sin match idag *Glad*

Måste nog smyga baki dörrkarmen o försöka se resten av hockeyn..

Kommentarer
Postat av: papelito

hej hej! tänkte att jag bara måste surfa in till dig och skriva en liten kommentar eftersom du verkar vara en sån underbart filosofisk och ärlig människa.. då förtjänar man en kommentar :)

själv gillar jag inte hockey.. var inte medveten om att det var hockey-vm ens förrän för någor vecka sedan.. någon frågade om jag skulle se matchen på kvällen och jag frågade vilken och dom svarade att det var sverige-usa.. då undrade jag om det redan var fotbolls-vm :) så intresserad var jag..hihi.. :)

kram på dej!

Postat av: Nina på Johangården

Fy bubblan vad stressad jag blir av dessa sportkommentatorer... de babblar i ultraljudsfart. Min hela kropp går i 180 av ljudet av dem och deras högljudda exalterade tjattrande.

Kan inte höra det! Blir galen!

2006-05-21 @ 14:01:28
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Excessa

papelito.. Välkommen! Tackar ödmjukt för dina ord!

Inte lätt hålla reda på vilken VM som är aktuellt.. hockey, schlager, fotboll eller innbandy.. Det sistnämnda har vi (Sverige alltså, inte Umeå ;) vunnit guld 5 år på raken o satsar på ett 6:e denna vecka.. (hade jag inte en aning om förrän jag hörde sportradion nyss;)
Tack o lov att vi får välja våra intressen :)

Kramar till dig med!

2006-05-21 @ 14:08:25
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. jo, det går undan för dem.. Fast jag blir lika uppspelt när jag ser matcher på televisionen också.. inbillar mig ändå att det kan betraktas som en viss sorts motion för det får ju igång hjärtat.. =o)

2006-05-21 @ 14:11:32
URL: http://excessa.blogg.se
Postat av: papelito

sedärja..det hade jag ingen aning om heller om att "vi" var såå bra i innebandy.. :) men umeå är väl ganska heta på innebandy också, iksu menar jag..? kram

2006-05-22 @ 23:03:31
URL: http://www.papelito.se
Postat av: Excessa

papelito.. iksu..hmm.. ligger ju på andra sidan stan så är inte där så ofta.. men du kan nog har rätt om att de är rätt duktiga.. :) kram

2006-05-23 @ 19:01:32
URL: http://excessa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback