Gårdagens..

..katastrof kunde ju inte, inbillade jag mig i min obotliga optimism, värre.. hmm..jag hade lite fel där.. idag var det katastrof med stora bokstäver.. men det var då.. och morgondagen är en annan historia! och den blir nog väldigt spännade.. hmm..

Var på väg att öppna mun o fråga P om mina datorfundileringar idag..men med tvång så hindrade jag orden från att ta sig ur munnen.. för dessa fundileringar är ju sdresserade någon annan.. om nu någon annan tänker komma tillbaka snart..

Fick reda på att mitt paket är på väg.. *längtar*

O så mejlade L o frågade om jag ville och kunde ha lejonmadammarna i helgen.. och jag skrev tillbaka att jag nog varit otydlig förut.. JAAA, de får gärna komma hit och jag är tacksam för varenda minut jag får ha dem..  vi är lite lika min namne och jag..vill inte vara till besvär.. Med såna människor behäver man vara rätt rak på sak..

Väntar och längtar efter paket som är på väg..

Fundilerar på hur länge någon ska vara sjuk innan någon ringer o bara frågar om den behöver något.. Saknar det speciella leendet.. den där lilla extra energikicken.. Men som den obotliga optimisten jag är så kommer den nog i morgon..

Sov gott!

Kommentarer
Postat av: Inga M

Nu väntar vi alla spänt på att få veta hur det gått med att förmedla datorproblem till en viss person. Håll oss inte på sträckbänken längre. Det här är mer spännande än tv-bönderna! I värsta fall får Du köpa en dator till så han får komma o installera den. En lap top bredvid sängen så som jag har. (Nu menade jag inte att var ekivok fst jag förstår att det lät så!) Något får man väl offra för den goda sakens skull.

Postat av: Nina på Johangården

Säger som Inga!

2006-11-15 @ 17:12:56
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Visionary soul

Okej - har någon ringt och frågat någon, eller var någon tillbaka på jobbet idag?? Berätta, berätta! *studsar som en ivrig femåring på stolen*

2006-11-15 @ 20:57:23
URL: http://visionarysoul.blogspot.com
Postat av: Excessa

Inga.. hmm.. laptop bredvid sängen.. Tack för tipset! Funderade ju på loftsäng förut o dator under.. kanske ska jag vända på funderingen..
Btw.. har ju jobbat inom jordbruk förut så är ju nästanbonde jag..

Nina.. hmm..

VS.. Aaakta stolen..

Ni är alldeles för goa men det är ju, faktikst, bara en liten flirtis.. fast det är ju, egenteligen, inte alls så "bara".. alldiles underbart är det!

2006-11-15 @ 21:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback