Klädde mig..

.. med öronsnäckor i morse och fick sällskap av Roger o Gert på bussen.. fast jag inte kommer ihåg vad de pratade om så okmmer jag ändå ihåg att jag mest satt o log.. o eftersom temperaturen låter mig få använda min glada röda vinterjacka så hoppas jag att några medpassagerare fick med sig lite energi till dagens slit.. det fick i alla fall jag..

På jobbet satt jag mest o rullade tummarna för både bästa Vickan1 o bästa Vickan2 var inne o jobbade.. ja, o så bästa jobbkompisen också.. och eftersom vi bara har 3 datorer så fick bV2 ta min o så satt jag bredvid o besvarade oändligt många frågor.. o några söktips fick hon ju också.. hon verkar vara som klippt o skuren för jobbet o om jag inte ser upp så tar hon kanske över.. =o)

När jag skulle hem så valde jag snabbussen eftersom den innan var sent iväg.. med öronsnäckorna som sällskap så var det inte långt ifrån att jag började sjunga för mina medpassagerare.. hejdade mig dock för att inte skrämma någon.. men när vi kom till sista rondellen så blev alla mer eller mindre chockade.. istället för att svänga höger så åkte chauffören till vänster och ett extravarv i rondellen.. eftersom jag igår läst om rondellhunden så tittade jag efter den men såg ingen.. jag tror det vart sådär eftersom hållplatsutroperskan var en anings sen så chauffören visste inte riktigt vars hon skulle ta vägen.. Flera passagerare såg en anings chockade ut o visste inte riktigt vad de skulle tro.. men de hämtade sig när bussen återtog sin rätta riktning.. visst blev jag också förvånad men min första tanke var; Åh, vad kul, nu vi ska ut på äventyr.. o sen satt jag o log resten av vägen.. =o)

I flera månader har jag bara haft en bok som jag tycker är tråkig att läsa.. var kväll så har det blivit en sida eller två och det kommer att ta en evighet att ta mig igenom den boken... idag kom jag ihåg att gå till grannkontoret o låna ett par böcker från deras interna bibliotek.. så nu kommer sänggåendet att bli mycket mer spännande.. men förhoppningsvis inte så spännande att jag inte kommer sova något innan de är slutlästa.. fast det är ju helg i morgon o sen har jag 2 hela dagar, och nätter, att läsa..
Doldagaller Hameeda Lakho

Stenas Safiya Hussaini Raffaele Masto

Eftersom jag inte hade något nyttigt att göra idag så råkade jag stöta ihop med flirtis innan han gick hem.. det blev prat om utifall vi ses imorgon (på jobbet alltså;) och att deras dag blir bara halv.. själv sa jag att våran dag blir också kort eftersom vi får sluta redan vid 16,00.. o en timmes tidigare hemgång gör mycket! :D

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Vad synd att du inte kom ut på äventyr... Kanske hade du fått en spännande kväll då.

Postat av: Inga M

Hmmm, det börjar ta sig.......!

2006-11-02 @ 23:10:45
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Mette

Jag har en mycket bra bok att läsa när jag går i säng. Ändå har jag hållit på med den i två månader! Helt otroligt. Dessutom har jag knappt skrivit nå´t. Det går nog hand i hand det där. Skriva och läsa.

2006-11-03 @ 12:11:58
URL: http://akuttvekan.blogspot.com
Postat av: Excessa

Nina.. ja, det var lite synd.. men jag fick ändå den kväll som var meningen för mig.. lugn och skön..

Inga.. hmm.. *skrattar* ja, vem vet vad morgondagen har i åtanke.. Fast han är lika trevlig mot de flesta.. liksom jag.. kanske måste jag träna upp vänsterögat lite.. eller är det högerögat.. har glömt hur man gör ju..

Mette.. Ja, orken och lusten att läsa och skriva går nog hand i hand.. Men ibland så räcker orken inte till för annat än att just bara vara..
För mig spelar musik, bilder och TV-program stor roll och sätter jag på en skiva med sorglig text, ser ett program där de bara är nedsättande mot varandra, osv osv så dras jag ännu mer ner i min mörkhet.. Har du något som brukar få dig att bli lite gladare? Själv älskar jag Anki o Pytte (1:an på söndagar tror jag).. E-type.. Pugh Rogefeldt.. eller bara försöka upptäcka vackra färger runt om mig, alltså blunda för svart o grått o titta på röda o klargula färger.. Äh, nu kanske jag pratar gallimattias, men något åt det hållet menar jag nog..
Men har man värk är det svårt.. hoppas tänderna börjat bli mer o-onda än onda..

2006-11-03 @ 17:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback