Tänkte fråga..

.. om någon karl ville bli utnyttjad ikväll.. men sen tänkte jag om.. för själv vill jag ju inte bli utnyttjad..  o så kom jag på att jag kan själv! O det gick nog än fortare än om någon annan hade skött saken för jag vet ju hur jag vill ha det.. o det tar ändå lite längre tid att förklara saker än ta den i egna händer..  Så nu har jag lyckats bängla upp sommardäcken 5 våningar till förrådet.. I morgon efter line dancekursen ska jag fara iväg med elektronikskräp för jag såg att återvinningen har öppet till 20.00 även på torsdagar..

I kväll har jag date.. den började kl 19.00 men som vanligt var jag där i god tid.. men jag var välkommen ändå.. o tack vara min tidighet så blir kvällen rent utav skön och försvinner i rasande takt.. o redan nu snurras det runt så jag skulle kunna bli yr.. alltså om o utifall torktumlaren hade haft ett fönster att kika in i..

Toktrött i morse men ändå var det kul att gå till jobbet.. skumt.. men det måste bero på att jag kände på mig att jag skulle få många leenden.. och det har jag fått.. av kunder och de jag ringer till.. fnitter och skratt som porlar som vårens bäckar.. och det är det som gör livet värdefullt.. En kund ringde och beställde det alternativ som hon förut varit så mycket emot.. för hon hade kommit på att ibland kan alternativet vara bra mycket bättre än det hon förut alltid velat ha.. hon var tacksam att hon vågat pröva och ville så igen..
Ibland är det bra att våga pröva saker man aldrig trodde skulle fungera..

Råkade avslöja mig idag för bästa jobbkompis.. chefen var in o pratade om att hon skulle o titta på andra lokaler.. hmm.. när hon gått så sa jag att jag vill inte flytta.. i alla fall inte nU! hahaha..Bj är lite smart hon.. o visst lyckades hon locka ur mig varför.. Men det gör inte så mycket för det är gott att ha någon som förstår varför man går o ler fånigt.. hon frågade om det var ömsesidigt.. men det vet jag ju inte..ibland känns det som det och ibland inte.. haha.. jag är inte ett dugg bättre själv för ibland låtsas jag att jag inte ser något.. men i ögonvrån ser jag att jag är sedd.. hmm..

I dag tror jag att jag älskar livet..

Kommentarer
Postat av: Blackout

Oj, först trodde jag det handlade om helt andra saker...ev. utnyttja karl men kan förresten själv, vet hur jag vill ha det, går fortare, ta saken i egna händer...det var en öppenhjärtig en, tänkte jag.
Och så handlar det bara om bildäcksbyte :-)

Postat av: Annela

Hihi, precis samma trodde jag!!
det låter härligt med fnitter - fnittra på :))

2006-11-22 @ 22:29:39
URL: http://www.mysochpys.blogspot.com
Postat av: Nina på Johangården

Faktiskt så tänkte jag på att du behövde ha däcken till förrådet... kanske jag har mindre snuskig fantasi, eller är jag mer uppmärksam tro?

2006-11-23 @ 11:03:29
URL: http://ninajohangarden.blogg.se
Postat av: Blackout

Nina: nu undrar jag verkligen vad du definierar som snuskigt? Inte kan det väl vara det jag först trodde i alla fall?

2006-11-23 @ 17:16:16
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Excessa

Blackout.. hehe.. jag kanske hade tankarna på nåt helt annat än bildäck.. :-)

Annela.. ja, fnitter är underbart livgivande.. :-)

Nina.. hmm.. du kanske bara har väldigt bra minne och jag har ju tjatat på jaget om de där däcken som åkt snålskjuts i baksätet :-)

2006-11-23 @ 20:01:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback