6:de dagen..

.. o jag sov, liksom 4:de o 5:te dagen, ända till 8.. Det känns väldans skönt o jag tänker att det är prexis vad jaget behöver.. Fast när jag börjar rannsaka mig själv så sover jag ju inte mer nu än annars för på något konstigt sätt så kommer jag inte i säng förrns mitt i natta.. Förutom i lördags då jag råkade somna mellan 18,30 o ca 22.. sen somnade jag om vid midnatt.. I söndags satt jag o chattade med en jobbkompis ända till närmare 3 då vi började prata mat o jag kom på att jag inte ätit något sedan frukosten, förutom lite frukt då o någon enstaka liten dajmglasstrut..

I går kom jag dock ihåg både frukost o mat.. på kvällen var jag o visiterade några kompisar långt bort i inlandet.. Mycket trevligt prat blev det.. Det är trevligt med semester när man kan visitera människor som man knappt hinner träffa annars eftersom de bor så långt bort.. När jag åkte hem så var det nästanmörkt, eller rättare sagt så gott som helmörkt.. På 7 mil så tror jag att jag bara mötte 1 bil/mil.. O det var rena rama meditationen att köra..

En gång för flera år sedan såg jag ett program om bilar o djur där de hade forskat om hur människor reagerar när en älg tex springer över vägen.. De hade kommit fram till att flesta, eller i varje fall många, styr faktiskt åt det hållet älgen är på väg till.. o det är ju lite förståeligt eftersom man blir överraskad o i rena rama rädslan så följer nog blicken djuret o då blir det nog lite ajtomatiskt att händerna på ratten följer blicken..
I natt fick jag träna lite på det där o styra undan.. Tack o lov hade jag inga bilar eftermig o inte heller något möte på G.. o tack o lov så kom haren från vänster dike.. Jag tvärnitade o hamnade i fel körfält och haren klarade sig..
Ibland är det bra med bilder som visar oss vad vi ska tänka på..

Ex-grannen ringde i går o jag blev lite förskräckt eftersom jag är himskans dagvill.. fick för mig att det var onsdag i går o att de stod utanför min dörr o jag var 1 timme hemmifrån.. Tack o lov så var det inget sådant! Han frågade bara snällt om jag ville ha vaktvovvarna redan i dag istället för onsdag kl 7..
För min det spelar det ingen roll om de kommer o ringer på dörren vid 7 på morgonen eller om jag blir väckt kl 6 av gammelhårbollen, det går liksom lite på ett ut, så jag sa det var ok att komma hit med dem ikväll.. O vem vet, de kanske får för sig att det är gott med en sovmorgon i morgon.. ;-)

Inredningsintresset har ökat de sista dagarna.. Till exempel så har jag burit ner alla bokkassar i bilen som jag tänkt åka med till Röda korsets butik.. Lite ofungerande elektronikpinaler ligger också i bilen o det är Bra gjort av mig för grejorna har legat i lägenheten drygt 1 år nu.. Förhoppningsvis klarar jag även av att bära ner den ofungerande skärmen o tangentbordet o så småningom köra iväg det till återvinningsstationen.. innan semestern är slut..

Den lilla obetydliga hyllan som jag tänkt måla ett längre tag nu har också fått färg på sig.. Röd ovanpå o på kanten.. svart under.. o så fick jag en liten visuell bild att göra små svarta streck på den som liksom påminde om att man kommer in med fart o sen parkerar som en lugnt punkt.. Så jag gjorde det.. satte en droppe svart o drog ut färgen så det slutade i en tunn linje.. När jag var klar så beskådade jag verket o fick mig ett himskans gott skratt.. Hmm... i min fantasi så såg det ut som spermier med olika långa svansar.. hehehe Visioner o realitet stämmer inte alltid överrens, men det var gott o skratta! Lade ikull hyllan o målade undersidan.. När jag var klar o hade tvättat penslar o ställt undan färgburkar så tittar jag förvånat på ovansidan.. hmmm.. Färgen hade runnit från spermiehuvudet så nu påminde det om sniglar.. Tjaa, varför inte.. en liten påminnelse om att ta det lugnt?
Månntro jag ska måla dit hus också men det får nog vara som det är.. lite obegripligt.. ;-)

O nu kom jag på att det enda jag ätit är frukost..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback