I måndags..

.. kunde jag inte räkna.. inbillade mig att det bara var 6 jobbedagar kvar.. Men jag har ju erkänt att matematik inte är min starkaste sida.. Räknade om lite idag o kom fram till att idag är det 5 dagar kvar.. Längtar bara pyttilite! ;-)

I natt hade jag himska drömmar om att jag skulle ta mig från Ske-å till V-ås på 30-40 minuter.. eller rättare sagt så var det inte jag som skulle det utan någon annan.. Hur den fick de tankarna är, för mig oförståeligt, eftersom den visste jag skulle boka flyg till den från dens hemstad..
När jag förklarade så tyckte h*n att beställaren skulle ändra sina tider.. Eeehummmm... Nej tack, sa jag. Har beställaren kommit med en viss tid så är det så, Basta! Inom mig så svor jag o tänkte att h*n är inte den viktigaste människan på jorden så inbilla dig inte att andra ska ändra sig efter dens tider.. H*n fortsatte prata o slingra sig och det enda jag ville ha var ett Ja eller Nej! Efter många, och ännu fler, ord så fick jag ett nej!

Jag har väldigt stor respekt för det jobb mina ringare gör, men kom inte med slingringar hit o dit o i alla omöjliga sammansättningar.. Kom inte med en översittarröst som dumförklarar mig och det jobb jag gör, för då kan jag bli aaningens negativ och min förstålse försvinner till världens ände!

Några kunder ringde o frågade om beställningar.. Kunde inte annat än inse att utan bästa jobbkompis hinner jag ingenting.. Kunde inte annat än be om ursäkt o sa jag skulle återkoppla alldeles strax.. Hoppas jag kom ihåg att återkoppla till alla som ville ha det..

Jag är trött, Trött, TRött, TRÖtt, TRÖTt, TRÖTT.. Dags att sova kanske.. Men bara till i morgon..

Ska bara banka in en liten tanke i huvudet till morgondagen;

Crea diem -- "Skapa dagen"


Kommentarer
Postat av: Visionary soul

Ojojoj, det hörs verkligen att du behöver semester nu! :-) Själv går jag tillbaka till jobbet när du börjar din ledighet, och det kunde jag gott låta bli med om jag bara fick välja själv... ;-)
"Skapa dagen" - den var bra, ska jag försöka komma ihåg!

Postat av: Blackout

Då ligger du i startgroparna nu? Hoppas att det blir en härlig vecka med god mat och god mat och lite god mat till. Take care!

2007-08-02 @ 19:29:21
URL: http://blackout.blogg.se
Postat av: Excessa

VS.. Ja, jag längtar LIIIITE nu ;-)
Är lite less på att höra Carpe diem eftersom jag ibland inte vet vad jag ska fånga.. Crea diem känns lite mer som att jag kan påverka dagen.. o det är väl så det är.. jag har ett val att göra dagen till vad den blir :-)
Blackout.. Japp, erkänner jag har lite resfeber.. Tack! Har 3,5 vecka :-) Ska ligga till soffan lite mer o bara lata mig.. förutom då vakthundarna kommer hit för då måsta jag väl ta mig ut på nån promenad eller två ;-)

2007-08-02 @ 21:14:13
Postat av: Blackout

3,5 vecka!!! Är jag avundsjuk eller...:)

2007-08-03 @ 23:30:40
URL: http://blackout.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback