Överraskande..

.. mig själv o tog, faktikst, o dansade med snabeldraken.. fast jag hade hjälp av Nanne o Martin.. Jhöösta, vilken fart det blev.. Men måste erkänna; inimellanåt så drog jag en egen vals o fick upp hjärtfrekvensen på en farligt hög nivå, tackolov att svettpärlorna hjälpte till o svalka av hela mig..
Förmodligen så tog snabeldrakejobbet dubbelt så lång tid som om jag bara hade gått in för själva jobbet.. men det driter jag fullständigt i! Nog för att resultatet har en viss betydelse men det är väl ändå vägen dit som ska vara en upplevelse.. annars blir det ju bara tråkigt..

Sen kunde jag inte hålla fingrarna ifrån den där ädrans disken heller.. skyller på Martin jag som lockade igång mina höfter att
hetta.. sen började de av sig själva.. Tackolov så tappade jag glas eller porslin i golvet när de började galoppera sin alldiles egna väg..

När disken var avklarad så började spisfläkten kalla på mig.. Knäpp fläkt.. men än mer knäpp är den som uppfann konstruktionen på "min" fläkt.. kan väl aldrig vara meningen att en ska måsta vara gymnast för o rengöra en sån? När jag blir stor ska jag uppfinna hemprylar som är lätta att rengöra! Helst av allt ska de rengöras av sig själva..

Nåja, nu doftar det såpa o ajax i en salig blandning.. o jaget känner sig rätt så nöjd..

Oooppsi, kom just på att det enda jag ätit i dag är frukost.. Men det gör inget för jag har semester i morgon..

Btw.. Någon som har lust o bju mig på tårta på torsdag.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback