Fyra sanningar..

.. och ett falskt.. Det har vart väldigt roligt att läsa era kommentarer *ler*

1:an.. Jomenvisst har jag hade samma hyra från januari -95 till juni -06. En 2:a på 74km2 à 2768kr/månad inkl el. Dyrt i början men vääldigt billigt i slutet! Lägenhet var en mycket  liten del i en stor organisation och det pratades om höjningar, men på 10,5 år så kom de aldrig till skott. Erkänner att Jag inte var ett dugg ledsen för det!

2:an.. En motorcykeltur runt Siljan en underbart ljuvlig midsommarafton 1981 (om jag kommer ihåg rätt). Ovan som jag var med motorcykelåkande så var jag stel som en pinne i början, men han jag åkte med körde så mjukt o tryggt att jag slappnade av mer o mer. Turen vart ju rätt lång så ju mer trygg jag kände mig desto mer avslappnad blev jag. I slutet av turen så vaknade jag flera gånger av att min hjälm bumpade in i hans hjälm. Efteråt så berättade han att han kände när jag somnade eftersom jag ju lutade mig mot hans rygg. Visst har det sina fördelar med att kunna koppla av men detta sätt är inget jag rekommenderar.

3:an.. 1982 jobbade jag inom en relativt stor hotell- pch restaurangkedja. En sommardag träffade jag en klasskompis från 9:an på stan o vi pratade lite om hur tråkigt allt var. Jag frågade om hon ville följa med ut o åka en liten (haha.. ;) tur och hon hängde på. Eftersom jag hade personalpris på hotell så blev det Oslo. Dagen efter skulle jag börja jobba kl 17.00 så vi hann inte med några utsvävningar utan var tvungna åka tillbaka efter frukosten. Jag tror det blev 86 mil turoretur. I skolan hade vi inte varit speciellt nära kompisar men efter den resan så är vi bästavänner. Under årens lopp har det blivit många impulshandligar.

4:an.. Excessa är vilse överallt oavsett om det handlar om stormarknader, bilresor (utan kartläsare) eller skogar. Otaliga är de gånger jag åkt, eller gått, via en massa, och ibland långa, omvägar. Då brukar ett litet Oooppsi halka ur mun o så tänker jag att Äh, jag får väl svänga vid nästa korsning. Konstigt nog så kommer jag alltid, men ibland något sent, rätt till slut. MEN! Jag har Aldrig varit i nationalparken Björnlandet! Eller blivit räddad av tyska turister.  (Kan, klarar och reder ju ut det mesta själv ;)

5:an.. Visst har jag renoverat en traktormotor! 1990 gick jag en maskinskötarkurs på Tenhults lantbruksskola. Indelade i grupper så fick vi varsitt projekt att arbeta med under kurstiden. Tillsammans med 2 unga.. eh.. (10 år yngre ;) pojkar killar fick en BM åttatio som vi renoverade motorn på. En av dem var väldigt söt men inte ens tanken på att jag hade en kultbil, en Volvo ettförti, gjorde mig attraktaktiv i hans ögon... ;-) Men vi hade väldigt mycket kompisroligt under kurstiden! :-)

Heder till alla som vågade sig på en gissning! Hade jag själv måsta gissat på detta så.. hmmm.. Det är lätt när man sitter med svaret! :-)

Och jag har fått mig lite fundileringar på mina val och handligar.. Evenuellt återkommer jag med det en annan gång.. eller så fortsätter jag bara fundilera..

Kommentarer
Postat av: Pallas

Attans, jag hade fel! Men det var förstås kul ändå. :-)

Postat av: En liten tant

Omåttligt stolt över min insiktsfulla gissning!

2007-01-07 @ 20:47:12
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Bloggblad

Kul grej. Jag hade en tanke att haka men, men jag avstår denna gång.

2007-01-07 @ 22:59:32
URL: http://bloggblad.blogspot.com
Postat av: Lars Anders Johansson

Synd att jag missade den här!

2007-01-08 @ 15:33:10
URL: http://slott.blogg.se
Postat av: Mette

Hm ... men hade jag inte rätt ändå? På nå´t vis?




Hehehhehe.

2007-01-08 @ 19:06:30
URL: http://akuttvekan.blogspot.com
Postat av: Excessa

Pallas.. Jo visst var det kul.. speciellt att försöka hitta på nåt som man inte gjort :)

Tant.. Grattis! Det måste bero på åldern..

Bloggblad.. Jo, den var väldigt kul. Men du kan ju ta den när du vill.. o då kanske vi andra hakar på en gång till..

Lars Anders.. Ja! Men du kan ju gissa ändå, fast då får du inte gissa på 4n..

Mette.. Jag missade inte en enda lektion i det ämnet o avslutade hela kursen med toppbetyg.. så lissen, men inte ens ett halft rätt till dig..

Men be mig inte göra om det idag för då kan det kanske och evenuellt bli så att traktorn aldrig startar igen.. hehehe

2007-01-08 @ 19:20:56
Postat av: Mette

Hmpf!

2007-01-09 @ 09:30:55
URL: http://akuttvekan.blogspot.com
Postat av: Excessa

Mette.. Äschan då.. det gjorde väl int så mye.. o jag hade ju fel hos dig så det jämnar ut sig! :-)

2007-01-09 @ 18:23:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback