Agerar..

.. och reagerar gör jag väldigt ofta.. egentligen så gör nog de flesta det.. Fast ibland reagerar man kanske innan man agerar.. Eller är det tvärsom?

Fick ett telefonsamtal om att vi sagt en sak o sen gjort en annan.. Jag kollade saken o upptäckte att vi, på jobbet, gjort fel.. Sa att det går att rätta till men jag har inte befogenhet att göra det så det kommer sen.. Pratade med h*n som gett rätt information, men registrerat fel, o förklarade att det hamnat på fel men det går att rätta till.. H*n blev fruktansvärt upprörd o sa att vi säger ju inte en sak o gör en annan.. Ilskan och Besvikelsen lyste i ögonen o h*n gick in på toaletten o drämde igen dörren så väggarna skakade..
Vad jag kände var ett stort Aj, men ingen vinner på att felet inte tas upp, för låter jag felet bara försvinna i periferin så kommer h*n aldrig att lära sig..


Strax innan min lunch så kom en massa paket till jobbet.. C kämpade o jag hjälpte till litegrann.. Jag nyfiken på vad det var? Inte det minsta!
Visste ju att det var hurtsar o annat som behövdes skruvas ihop.. På något sätt så åt jag up pmin lunch väldigt fort o sen kunde inte mitt händiga jag hålla mig från kartongerna.. Men jag skulle bara kolla liiite.. hmm.. verktygslådan åkte fram o så var det full fart på jaget.. Lyckades dock återgå till jobbet så h*n fick sin lunch i tid..
Men, efter em-fikat så tog jag tag i sakerna på nytt.. Fast jag hade allt lite koll på jobben och klockan så vid 16,30 stängde jag butiken.. Jag hade dock mina betänkligheter att stanna o skruva färdigt.. fast jag gissar vilt att skruvningen finns kvar på måndag o det är ju något att se fram emot..

När jag önskade de andra en skön helg så bad jag den som blivit upprörd på förmiddagen att försöka komma ihåg en sak innan h*n gick hem.. H*n sa att h*n hade försökt men att det helt enkelt inte gått.. - Snaaablar, då måste vi ringa någon som fixar saken, sa jag o gick o kollade.. Och h*n hade rätt, det gick inte.. men eftersom jag har lite erfarenhet av kinkiga lås så mixtrade jag lite o sen funkade det.. Gick tillbaka o förklarade vad som gått fel och h*n såg tacksam ut att det inte var h*ns fel.. Jag hoppas det funkade när h*n gick hem..

Tog mod till mig o ringde storchefen och frågade hur vi ska jobba nästa vecka.. Vet inte vem som är vinnare men det spelar ingen roll för jag känner mig som en vinnare.. ska börja jobba halv sju.. eehummm.. Menar 07.30.. och får (Ska!) gå hem 16.30.. Underbart!

Nu vänter min vän Ior på mig..

Önskar Dig en underbart livgivande och vilande helg!

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Ha en skön och livgivande helg du med!

Postat av: Excessa

Nina.. Tack snälla du!

2007-07-28 @ 21:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback