Någon expert..

.. är jag inte o lär og aldrig bli.. fast man ska ju aldrig säga aldrig och jag har ju ingen aning om vad jag kommer att kunna i morgon.. Inte heller håller jag mig framme o har koll på alla nyheter, oavsett vad de handlar om.. Allså är det lönlöst att fråga mig om vilka kändis som hånglar med andra.. eller växelkursen om man ska utomläns..

Datorer och dess program har jag inte speciellt mycket koll på.. huvudsaken är ju att det funkar för mig och det jag ska göra.. I slutet på -90-talet gjorde jag en hemsida till vovsan. I och för sig hade jag ingen dator hemma men en kompis hjälpte mig och jag lärde mig lite htlm-koder, vilka jag glömt för länge sedan. Den dator jag hade tillgång till hade Netscape och kompisen Explorer, vilket gjorde att sidorna sågs bäst i det program han använde. Och det är ju förståeligt.. o sen har det gått av bara farten att det är det programmet jag använder eftersom jag liksom vant mig vid det..

Tyvärr segar det o hänger sig och jag får starta om.. Virus? Kanske, men jag har ju program som tar bort sånt.. Fast virusmakarna brukar ju vara bra mycket snabbare än meducinmakarna och själv har jag, som sagt, mycket liten koll på vad som är vad..

Efter att ha fundilerat några dagar så var jag modig och plockade hem en annan webläsare.. och jösta, vilken skillnad det vart.. Ingen flagga som bara snurrar o snurrar utan det händer saker nästan ögonaböj..
Kanske kommer hela datorn att flyga i luften nästa gång jag vevar igång den men det är ju en annan dag, och tills dess kommer jag bara att fortsätta le och säga Grattis, du modiga kvinna som var så vågad ;-)

Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Modig och vågad... tummen upp för dig!

Postat av: Lena

Fundileringar leder till kreativitet ser jag...det gillar jag hos dig tösen, du är initiativrik och det händer saker runt omkring dig!
Hoppas du njuter av den svenska sommaren och har det gott !

2007-07-19 @ 23:42:50
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se
Postat av: En liten tant

BRA!
Applåderar modet och kreativiteten.
Vilken webbläsare bytte du till?

2007-07-20 @ 09:37:21
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Excessa

Nina.. Thank U!
Lena.. Tack.. lite urringat och vågat piggar upp en *L*
Tant.. Aaah, det var den applåden jag hörde ända hit i morse.. Firefox.. Av det jag läst så verkar den vara okej. Och än så länge funkar det :-)

2007-07-20 @ 19:12:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback