Soffan..

.. är livsfarlig.. I går efter att ha tystnat magkurret så satt jag mätt o belåten tillbakalutad och skulle titta på något.. Zappade fram o tillbaka tills jag upptäckte att Mumiens återkomst gick på en kanal.. Åh, en gammal svartvit ryslare tänkte jag, men jösta vad jag misstog mig.. Den var inte det minsta skrämmande utan snarare skrattretande.. Hur filmen slutade har jag ingen aning om men jag vaknade lagomt till Philadelphia började.. Tom Hanks spelar en homosexuell advokat som får sparken när den välrenommerade advokatbyrån börjar misstänka han har AIDs.. Denzel Washington spelar en advokat som tar åt sig ärenden där han bara tar betalt om de vinner, men han är liiite bögnojig.. Bra film var det i alla fall och jag hade inga problem att hålla mig vaken till den slutade kl 5 i morse..

Nu när jag goglar på filmen så ser jag att den kom ut 1994.. haha.. Det var väl det jag visste; Alla filmer kommer på TV så småningom.. ;-)

För ovanlighetens skull så hade jag ställt larmklockan på 09,50 eftersom ajg hade tvättstuga i morse.. Vaknade o kände mig lite plufsig men orkade i alla fall kliva upp.. Sätta på kaffe o sen ner i t-stugan.. Snaablar, bara jättelite tvättmedel.. Misstänkte jag inte hade mer men var tvungen o springa upp o kolla, och visst hade jag rätt.. Ner igen o ladda maskinerna och dela det lilla jag hade på 3 smådoser tvättmedel.. Sen upptäckte jag att sköljmedlet var så gott som slut men kom ihåg att sånt har jag mer så upp igen o ner igen.. 3 trappspringningar bara för att sätta igång maskinerna.. o redan klockan 10 på morgonen.. Iddes inte klä mig o fara o köpa mer tvättmedel så resten tar jag en annan dag, för jag tror att en annan dag kommer i morgon eller på tisdag..

Nu har jag dock varit o inköpt mer tvättmedel så nästa gång står jag inte där med lång näsa.. och fast jag vet att rödspätta är
rödlistad så kunde jag inte låta bli att köpa en påse.. Det är ingen ursäkt men det är länge sen jag hade spätta i lunchlådan.. Men jag lovar att jag ska undersöka vilka alternativ till plattfisk det finns.. och var de finns..

Upptäckte att jag har 2 småhyllor där den ena kan passa under spegeln i hallen.. och den andra i ett hörn ovanför sängen.. på den tänkte jag mig att jag kan ha aromaljus utifall jag blir myssugen någon gång.. Tänkte omedelbart kasta färg på dem men var lite eftertänksam o kom på att det är nog bra o tvätta dem först, samt sandpappra den ena som är lackad.. Tyvärr har sandpappret, som jag vet med bestämdhet att jag har någonstans, gömt sig så något målande blir det inte i dag.. Men det gör ingenting, ska ju ha något att göra när semester kommer.. o den kommer om bara 8 jobbedagar.. o till dess ska jag väl förhoppningsvis återfunnit sandpappren, eller köpt nya..

Sol&vind- torkade kläder.. Doftar mumma! Skulle vilja ha den doften året runt men lite svårt torka kläder ute när det är minusgrader.. Någon som vet om doften finns att köpa på burk?


Nu är det nog lite matdags.. o så ska jag, redan nu, börja planera för sänggående o kanske hittar jag den innan jag somnar i soffan.. ska jobba 07,30-16,30 till veckan o då kan det vara skönt o somna innan jag ska kliva upp..


Kommentarer
Postat av: Nina på Johangården

Och du är på jobbet... antar jag. Ha det bra!

Postat av: Excessa

Nina.. Japp.. Men bara 6 jobbedagar kvar :-)

2007-07-30 @ 18:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback