Monster..

.. valde jag bort igårkväll.. fastnade framför datorn o pratade lite med ett par kompisar i södra delen av landet..
Men vaddå, filmer kan man ju se när man vill, om man kan vill säga.. Annars så kommer de säkert på någon kanal nära dig så småningom.. Det gjorde Kalenderflickorna hos mig i eftermiddag.. fast jag visste inte att de skulle komma så totalt ovetande råkade jag slumra i soffan o rätt vad det var så rang de på min dörr.. Vilka underbara kvinnor! Men jag blev ändå lite bannad på att en av dem valde att åka till Hollywood istället för att försöka prata med och förstå sonen.. Men det var ju om kalendern det handlade om o den blev ju väldigt vacker och samlade in många pengar till en ny avdelning på lassa..  och en ny soffa.

Annars har lördagen mest handlat om att bara acceptera att tygndlagen är ett faktum och ibland går det bara inte att göra något åt den.. speciellt när tyngdlagen och soffan samarbetar.. Men solen har strålat från en underbart blå himmel och genom fönstret såg jag snön gnistra lockande o pockande.. Och när jag sparkade ut samvetet så upptäckte jag att jag ändå hade en rätt skön dag..

Jag har inte enbart legat på latsidan för jag fick ett mejl som fick mig att dansa en liten sprudiluttandans.. Vet inte om den passar i Let´s dance men skön var den.. sen blev det lite skrivande tillbaka så egentligen känns det inte som att jag har så mycket att säga.. Desto mer har jag att fundera på.. men det är ett skönt funderande..

I går planderande jag en massa till i dag.. i kväll låter jag planerandet flyga o fara o så tar jag morgondagen som den kommer.. för kommer gör den, det är jag helt säker på..
Själv kommer jag nog inte att komma längre än till soffan o sen sängen.. Om jag nu inte råkar ramla kull någerst eller om någon vacker Adonis ringer på min dörr.. Fast båda är lite otroliga eftersom jag har halkskydd på tofflorna o så har jag inte berättat för vackra Adonisar att jag bor just här.. hmm.. månntro jag skulle chansa vilt o lämna dörrn olåst en lördagkväll.. Nä, tror inte det för jag dubbelkollar alltid att dörrn är låst.. fönstret bredvid balkongdörren glipar däremot nästan jämt så vill någon in så är den välkommen att komma den vägen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback