Febern..

.. är nog inte helt o hållet borta för jösta vilken förvirring det har varit idag.. Fast det började ju igår då jag ju egentligen hade tänkt ta mig fröjda mig i tvättstugan på kvällen.. Så bidde det dock inte eftersom B hörde av sig o frågade om vi skulle dejta lite på kvällen.. o snäll som jag är så sa jag Ja tack och amen, utan att ens funderar på att jag skulle fröjda med t-stugan.. Detta kom jag dock på när jag kom hem efter jobbet och då kunde jag ju inte ringa B o säga att vi inte kunde dejta.. Hmm.. Sicken tur jag hade när jag var o bokade om stugan att det fanns en ledig tid idag kl 1600..

Gårkvällen blev i alla fall mycket trevlig med många skratt och otaliga leenden.. Underbar med andra ord.. Men jösses att tiden går så fort när man har roligt.. fortsätter det så här så är det ju strax jul.. Någon gång vid midnatt var vi dock båda trötta så då åkte han hem o jag fick sova lite o fortsätta återhämta mig efter veckans feber..

Vaknade trött men fylld med energi.. men jag har ändå tagit det lugnt.. Vid 2-tiden var jag förbi t-stugan o då var det ingen som tvättade så jag tänkte jag kan börja tidigare, vilket jag också gjorde o hann tvätta 3 maskiner o sen fylla 3 till.. När jag kommer ner nästa gång så har någon plockat ut mina kläder o lagt dem på bänken.. Hmpf... Eftersom dom var där så frågade jag lite o de sa de bokat tiden igår.. Eeehum.. Nähä, det var ingen bokad idag så därför jag tvättar.. Oooppssiii.. började kolla datum o tider o upptäcker att jag är väldigt mycket ute o cyklar.. Det är Inte 18 november idag! Inte heller stämde tiden emd min tid.. Jag bad hemskt mycket om ursäkt för min förvillning och den godtog de.. Tack! Som tur var så var 19-tiden ledig o den la jag beslag på så idag blir det rena rama tvättardagen o minst 9 maskiner tvättade.. Så dutti jag..

Innan jag gick ner i stugan idag så fundilerade jag på om det kunde tänkas hända något spännande där nere.. När jag stod o sorterade min tvätt som grannanra hade plockat ur maskinerna så fick jag mig ett väldigt gott skratt.. Undras vad de tänkte för det var tygdetaljer som man, Jag, normalt inte skyltar med hur som helst.. Hoppas att även de fick sig ett gott skratt o något att tänka på..

Livet är allt bra underbart imellanåt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback