Har kommit ihåg..

.. en massa saker den här veckan.. I måndags kom jag ju ihåg däckmästaren.. I går kom jag ihåg att jag skulle ta med bilen på morgonen eftersom den skulle till bilprovningen o dit kan den int åka själv.. än.. Men jag kom också ihåg att bilen stod på sin alldeles egna parkplats o det är jag glad för.. Förut har jag haft 2 sidor att välja på o gissa om jag många gånger fått gå från den ena till den andra eftersom bilen brukade flytta på sig på natten så den stod inte där jag parerat den.. Nu smiter den däremot inte för jag sätter fast den i stolpen när jag lämnar den..

Jag har också, i 2 dagar, kommit ihåg var bilen ska stå på natten..

Ja just det, bilprovningskillen tyckte jag var såå snygg o läcker att han ville att jag skulle komma tillbaka en gång till.. Helst innan 6 december.. Filurar lite på om han tänkt fixa en tidig hjulklapp åt jaget..

I dag kom jag ihåg att jag skulle till tandläkerskan efter jobbet.. Lite skumt är det för jag kom ihåg det hela dagen, för Andra dagar brukar morgonen tankar vara bortglömda vid förmiddagskaffet.. När jag satt i väntrummet o läste nån sån där glättig tidning med stora rubruker om vad som är inne o ute, såg jag en artikel om fettförbränning.. Haha.. sånt är inget för mig.. speciellt inte nu när det kommer bli mest soppor o andra flytande luncher resten av november.. Förhoppningsvis kommer det inte att bli alltför många centimetrar runt midjan för i så fall kommer ju kläderna falla av mig snart.. O Det vill jag inte!

Jag är tacksam att jag har en rar o urgullig tandläkerska som förstår min rädsla.. o jag får hur mycket bedövning jag vill för hon tycker inte om när det gör ont på andra.. Många sprutor blev det men dom är nästan okej o ta.. fast jag får en massa nypmärken på överhanden.. Undras om det är tandsköterksan som är lite sadistiskt lagd..
Mitt i allt kom jag på att gamla tänder med en massa amalgam i måste vara miljöfarligt avfall o frågade det.. Ja, det är det.. - Jamen, guu så skönt att jag får bli av med det, sa jag.. för miljöfarligt saker ska man vara väldigt försiktig med!

Nu ser jag fram emot att det snart är fredag.. o sen lördag.. o på lördag får jag förmånen att ha hårbollarna eftersom ex-grannens sambo fyller år.. o hon fyller bara 40.. o 40-åringar vet man ju aldrig vad de kan hitta på.. Nej, så allvarligt är det inte men det kan nog vara skönast för hårbollarna att inte behöva springa runt med en massa människor omkring, oavsett hur trevliga de än må vara.. Människorna alltså..

Nu tror jag att jag ska leta efter nån dejt som har en verkstad i bakfickan så jag kan åk o dejta bilprovningskillen innan han glömmer bort mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback