Lång fredag..

.. o ändå slutade jag redan 15,30.. Men dagen gav mig väldigt många intryck vilket gjorde den mycket upplevelserik..

Ja, det började ju med jobbet klockan 07,30.. Sätta på kaffekokarn, logga in på teleslingan.. o sen råkade jag logga in på ickejobbmsn:n.. Oooppsi, så det kan gå när jag inte tänker på vad jag gör.. Vi hann hälsa god morgon o önska varandra en skön dag innan han måsta åka till jobbet..

Jobba i 110 nästan hela dagen.. fixade resor o det vardagliga.. Fick prata med många trevliga människor som både gav och fick livgivande leenden.. Nedanför kontorsfönstret, på den nyasfalterade gågatan var det full aktivitet.. Varken jag eller mina jobbkompisar hade minsta aning om vad som var på G.. Liite skrämmande eftersom vi ju ändå är nästan mitt i centrum varenda vardag.. På lunchen gick jag o bästa jobbkompis o köpte lunch och fick en liten inblick i aktiviteterna.. bland annat va det drakdans.. Tyvärr hade jag inte tagit med mig kameran men mobilen har ju en..I efterhand läste jag att de firade att gågatan var halvvägs så nästa höst kommer vyn att se annorlunda ut.. Hmmm.. Kan ha fel där för jag har inte den minsta aning om när de började jobba.. Fast de brukar oftast vara igång när jag kommit till jobbet så de börjar nog tidigt..

Lunchen var okej och vi hann prata lite om kommande jobb och vad som är viktigast. Det är lite skrämmande att vi inte hinner prata under arbetstid utan måste ta det på fika och lunch.. Inte bra!

Efter lunchen pysslade jag på med det vardagliga.. Men vid halv fjorton loggade jag än en gång in på min privata msn.. Hade vissa aningar om att J skulle vara där och så rätt jag hade.. Han såg mig på en gång och efter lite trevligt allmänprat så frågade han om min kväll och om jag hade lust komma över.. Hmmm.. Gör jag gärna.. ska bara avboka 40-årsfesten o bröllopet.. o några andra halloweenpartyn.. Bra! Kom vid 22-tiden..
Åjsan, kan man åka bort såå sent, tänkte jag för mig själv. Eehummm.. Har nog blivit aaningens bekväm soffpotatis jag.. Men jag var modig o tackade ja till inbjudan för livgivande leenden o skratt är det dumt o säga nej
till..
Fast jag bara var borta från jobb-msn en kvart så blev jag avslöjad av bj.. Oooppsi, tror visst jag rodnade lite för ett ögonblick..

Kvarten innan jag skulle gå hem var jag in till lillchefen o frågade om nya bästa vickan skulle komma på måndag. Jo, hon kommer måndag och tisdag. Bra sa jag för vi behöver hjälp eftersom vi har mängder med besvärliga jobb framöver. När jag höll på att stänga butiken o lämna den kommer hon in o säger att vickan måste jobba med dem o deras avdelning för det var en massa nytt. Självklart protesterade jag högt att vi Måste ha hjälp! Jahupp, det hördes dock inte. Sen har hon mage att säga; Hoppas jag inte förstör eran helg med detta.  Eehumm.. Orkade inte svara på det utan önskade istället personligen med namn alla andra en trevlig helg. Jaa, jag vet, men kryptonithjärnan vaknade o slog ut i full blom o då blir jag sån. I och för sig inget jag är stolt över men jag är heller ingen gaphals som gnäller om allt o inget. Nåja, inget o göra åt idag o just nu, ja alltså jobbsituationen på måndag..

Bussade hem.. Skyndade ut till bilen o upptäckte en parkeringsbot på 500 kr.. Jahupp, nu får man visst inte stå på besökande om man bor här. Förmodligen har jag missat någon information o då är det så. Ska ringa dem på måndag o jag hoppas verkligen att de har någon ledig för annars vette17 hur det ska gå.. Fast frågan är ju om jag verkligen behöver en bil.. Nåja, på tisdag ska jag besikta den o vad som händer efter det har jag ingen aning om..

Åkte i alla fall iväg till närmsta köpcentrum o strosade lite i butikerna innan de stängde.. Hittade en skön liten tavla på Gallerix som jag köpte. Frågade om de kunde slå in den och det gjorde de. Glad i hågen åkte jag hem, åt o lurade 1.5 timme i soffan..

Vid 21,45 ringde J o sa han var hemma o frågade om jag ville komma över.. Tjaa, kan jag väl.. hehe.. Riktigt så lät det inte för det är lite tokigt o fiska när man redan har fisk på kroken för då kanske fisken tröttnar o simmar till andra vikar.. o det känns som o kasta masken i sjön utan att ens ha provat den..
Efter att kollat adressen så var det ju bara 5,5 km dit men jag bekvämade mig o tog bilen. Mycket trevligt umgänge blev det med många leenden o fler skratt.. Han är ungefär lika tokig som jag o vända ord så vi har mycket gemensamt.. När jag skulle åka hem, någon gång på småtimmarna, upptäckte vi att det snöade ute o när jag kom ut så var marken alldels vit.. På hemvägen såg jag bara 2 bilar och det var en upplevelse att köra genom en natt fylld med leenden och snö..

Somnade Gott när jag kom hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback