Den ofasliga..

.. dygnsrytmen hade fruktansvärt svårt att lämna mig.. Men tack vare att jag fick förtroendet att ha vaktvovvarna i helgen så gick det rätt bra o ställa om.. På lördagen hade vi dock sovmorgon eftersom jag hade varit ut med dem vid 2-tiden på morgonen och då behöver man inte kliva upp redan vid sex.. Efter mycket övertalning så fick jag sova bortåt halv nio-tiden.. Lördagen gick sen åt till många promenader, och mycket soffliggning med gammelhårbollen som fotvärmare..  Så skönt!

På kvällen gjorde jag ingenting, precis som det ska vara. Fick ett rart sms som jag svarade på.. kanske lite svalt, men vad äffan då, han vet redan vad jag vill.. Äschan då, det är knepigt ibland. Har klart o tydligt sagt vad jag vill, och det har i och för sig han också gjort, men vardagen är ju det mest viktiga.. Aschan då, nu är jag vääldigt kinkig.. allt måste ju inte nU! ;-)


I många dagar (kvällar) försökte jag få fason på den ofasliga dygnsrytmen.. Totalt misslyckande kan jag tala om. Men, tack vare att jag fick förtroendet att ha vaktvovvarna i helgen så löste det sig rätt bra. På söndag väckte de mig vid 7 o då klev jag ur sängen. Fodrade dem o sen ledde de mig på sin morgonpromenad.. Koppel kan allt vara väldigt bra att ha ibland..
När jag skulle åka iväg o hämta vovvehussen så var det en karl som bara skakade på huvudet åt min bakåtrattning. Eeeh? Vad har han för rätt att göra det? I tanken räckte jag fingret åt honom o for sakta iväg. Stannade vid närmsta mack o inhandlade onödig saker. När jag kom ut därifrån så såg jag att vänster backdäck var fruktansvärt tomt. Gissa om hjärta stannade.. hade jag kört på fälgen? Körde sakta o försiktigt till pumpmaskinerna och tömde 2 lufttuber.. Ajajaj, vågade jag åka till flyget eller skulle jag byta däck? Stod o tittade på det en kvart o luften var kvar så jag åkte. Trots luftning så var jag tidig. Tog ut vaktvovvarna och stod o hyptnotiserade däcket så luften skulle vara kvar. TackoLov så var den det.. Gissar vilt att mina blickar var det som höll den kvar..
Vaktvovvehussen ringde senare o sa att det var en spik som kört in sig i däcket.. Dymma spik som inte vet vars den hör hemma.. Månntro man måste skicka med gprs i alla spiklådor så de inte sticker iväg..
Somnade som en trött gnu på söndag kväll, strax efter 22.. eller i alla fall innan 23.. Så skönt!

Vaknade före larmklockan på måndag morgon, och det var en himmelens tur för den var inställd på radiovakning o sånt brukar inte bita på mig.. Minnet var på semester så jag fick lov att kolla kokinstruktionerna till havregrynsgröten.. Kaffe kunde jag dock koka.. Sen fick jag verkligen tänka efter när jag packade ryggan.. Mat, mackor, plånbok.. hmm.. Saknas något? Höll nästan på att glömma radiosnäckorna men det löste sig..
När jag cyklade iväg upptäckte jag att många gång- och cykelvägar var ny/omasfalterade.. hmmm.. Var har jag varit under min semester? Det var också såå många fler människor som använde samma vägar som jag så det var ju nästan trångt.. Tyvärr hade många inte det minsta gång- och cykelvägsvett så det var nästan jobbigt att cykla i nerförsbacke.. Äschan då, jag var nog lite kinkig. Jag kom ju fram både hel o välbehållen.

På jobbet var jag inte det minsta förvirrad.. Däremot kände jag mig väldigt förvildad! O det fick jag tillfälle att säga måånga gånger under dagen.. Kaos är nog lindrigt i jämförelse med måndagen.. Men kul var det att träffa bästa jobbkompis o jämföra tokigheter som hänt medans den andre varit borta..
Lyckades ta mig igenom hälften av mejlen som kommit.. Upptäckte, när jobbedagen var nästan slut, att jag fått nya arbetstider.. Innan jag gick så tittade jag in till lillchefen o frågade om det var så.. - Joo, det var nog det som var beslutat..  -Okej, då jobbar jag 07,30-16,30 i fortsättningen!  Den dagliga informationen är allt bra underbar *s*
På hemvägen cyklade jag på några gamla jobbkompisar o stannade o kramades lite med dem. Härligt o se dem igen. När de frågade vad jag gjort på semestern så sa jag som det var; Latat mig, tittat på friidrott och dejtat.. :-)

Jag lovar att jag somnade ovaggade igår! Och i morse var det larmklockan som väckte mig.. hmmm.. Hade ju hellre blivit väckt av en skön famn.. men kanske lika bra att det inte var så för då hade jag nog inte klivit upp ur sängen.. ;-)

Kaos idag med.. Men många Välkommentillbakakramar. Uuunderbart! Tänk att människor saknat mig.. Kramade naturligtvis tillbaka och sa att jag inte saknat dem det minsta.. hehe
Började hitta framförhållningen.. Lärde mig hur jag skulle göra för att inte tappa bort kunder.. Hittade en penna som försvann vid flytten.. hmmm.. *skumt* den hade legat bland alla andra pennor hela tiden..
Tyvärr glömde jag lunchen hemma i morse så jag föreslog bästa jobbkompis att vi skulle gå äver till våra gamlingar.. Bra idé,sa hon o följde med. Där blev vi omringade av härliga människor. Uunderbart!Måste säga till bj att om vi någon gång känner oss deppiga o nere så ska vi gå dit!

Stängde butiken 16,30 med en massa saker som var kvar, men jg hade ju gjort mitt pass.. Får väl se hur mycket som är kvar i morgon.. Om jag vaknar i tid vill säga för jag är trött som ett gammalt segt sandigt rostigt ur just nu.. o det är nog tur att kaffledejten inte kan komma hit ikväll.. ;-)

Tror jag ska ta med mig Ior o krama kudden redan nu, långt innan 22 alltså.. eller i alla fall närmare 22 än 23..Morgondagen kommer som en oskrivet blad..
Och
upptäckelserna finns där
om
vi Vill se dem..

Äventyret ligger runt hörnet..
Våga kika lite.. eller i alla fall
tänka tanken
Nyfiken?

I tanken föds viljan..
Och
tro kan försätta berg..
Plocka fram miniräknaren och sätt ett litet
+
däremellan så får du Din dag..

== Crea diem==
Skapa dagen

Excessa


Kommentarer
Postat av: En liten tant

FANTASTISKT väl uttryckt - crea diem!
Kopieras härmed till min citatsamling. Excessa - ordkonstnär!

Postat av: Excessa

Tant.. Hittade uttrycket i en kompis latingrammatikbok och tyckte det var bra mycket bättre än Carpe diem.. jag är alltså ingen ordkonstnär, bara en kopiator.. Men såna är bra o ha de med :-)

2007-09-08 @ 20:32:56
Postat av: En liten tant

Jo, absolut ordkonstnär - konstnärsskapet ligger i hela paketet du fått ihop. Crea diem var ju bara sammanfattningen! Det var så jag menade. Även jag äger en latingrammatik...

2007-09-09 @ 09:20:38
URL: http://tant.webblogg.se
Postat av: Excessa

Tant.. Aha, jag var nog *harkel* lite frånvarande i gårkväll, men då förstår jag.. Tackar ödmjukt för komplimangen o sträcker lite på mig :)

2007-09-09 @ 16:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback