Kom ihåg..

.. att lämna cykeln hemma o ta med bilen i morse.. Visserligen åkte jag hemmifrån samma tid som när jag cyklar så jag var på jobbet redan 0710.. men det gör inget eftersom jag fick tillfälle att sitta o filosifera en stund innan jag öppnade butiken o sånt är trevligt.. Var lite trött eftersom gårkvällen blev lite för sen så tungan snubblade många gånger.. Fast det gör inte heller någonting för det gav mig, och de jag pratade med, många skratt.. Tillsammans med bästa jobbkompis fick jag också några såna där fnitteranfall som knappt går att stoppa.. Underbart livgivande!

När jag kom till bilglasmästaren sa han att det var tur att jag var dit igår, en dag för tidigt, för han upptäckte att han hade fel ruta hemma.. så hade jag kommit dit idag hade jag fått åka dit en gång till i morgon.. - Ja, det finns en mening med det mesta, sa jag o skrattade.. O förresten så hade jag kunnat åka dit många gånger eftersom jag ju råkade pruta 700 kronor..
Lånebilen var en nybesiktad gammal Ford Escort.. När jag satte mig i så såg jag en liten textremsa som gjorde att jag skrattade rätt ut;  Kom ihåg att vrida om nyckeln innan du kör.. Sen fick jag skratta lite till när jag upptäckte att det var muskelservo i styrningen.. Men den var liten o alert att köra o jag längtade lite tillbaka till mina småbilar.. Fast det är rätt göttit o sitta bekvämt i min bil..

Hämtade bilen efter jobbet o nu ser jag mycket bättre ut än i morse.. ;-)

När jag kom hem var parkeringen full så jag måste ställa min vid sidan om.. har satt en lapp på dörren att jag ska flytta den imorgon innan jag åker till jobbet.. förhoppningsvis ser jag lappen och kommer ihåg vad som stod på den när jag kommer ner på gården..Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback