Händer inte mycket här inte..

.. alltså på bloggen.. alltså på bloggen, i övriga livet är det inimellanåt rätt skaplig aktivitet.. ett par tre gånger i veckan promenerar jag hem från jobbet.. Dutti jag..  i måndags kändes det dock som att jag vill inte.. men när jag tvingade mig så var det ju ändå väldigt skönt.. Månntro en ska tvinga sig lite oftare.. Fast en ska inte ta i för mycket utan vara tacksam för de gånger det blir av..

Ett flertal luncher har jag varit ut o provat jeans, för nu behöver jag verkligen ett par ny annars får jag börja använda hängslen.. Men vojne vojne så kort tålamod jag har. Brukar ta med ett par stycken som ser ut att passa. Provar det ena som inte passar o sen är jag less o går därifrån. Vicken himlans tur jag inte är mannekäng för de kränger på o av sig kläder flera gånger per visning..

På dejtningfronten är det inget nytt.. fortsätter att träffa en av de dejter jag råkade på i höstas o under 2 månader har det faktiskt blivit 2 gånger i veckan.. Trevligt! Eller rättare sagt Mycket trevligt! Många leenden och skratt blir det eftersom vi är lika larvigt barnsliga båda två.. Uuuunderbart :-)

Hade förmånen att få förtroendet att ha hårbollarna i helgen o fastän det var lite regningt o lerigt fredag, lördag så slutade helgen snöig o moddig.. Gammelhårbollen börjar allt bli lite gammal o stel nu så vi får väl se hur länge han är kvar. Så svårt det där med gamla hundar där det är enbart åldern som kommer smygande. På söndagen träffade vi VS och fick en trevligt samtal där jag skrattade gott av igenkännande när hon berättade om en händelse.

Skulle till tandläkerskan o göra sista storjobbet i måndags men eftersom hon varit sjukskriven en längre tid blev det enast, på gott o ont, provtagning. Får vänta till 5 februari istället. Okej, går ju inte o småäter o nästan aldrig blir det godis, chips eller annat snacks nuförtiden så det är nog bara en fördel för midjan men jag får allt se upp så den inte blir för mager för då har jag ju inget att hänga upp byxorna på..

På jobbet intet nytt, alltså fortsatt kaos. I morgon ska jag ner till storstan och utbildas o nästa vecka stakar vi ut nya banor. Förhoppningsvis kommer det bli en förbättring för framförallt kunder och leverantörer, o det är ju dem vi lever på. Taxin kommer hämtar den tiden jag normalt brukar kliva upp, så ikväll är det nog bra om jag kryper under täcket i skaplig tid.. Dock vet jag ju hur det brukar bli så jag får nog försöka vila i både taxi o flyg. Hmm.. fast får man fika/frukost blir det inte mycket tid ill vila för den vill jag ju inte missa.. Vem vet när man nästa gång får äta.. Jahupp, enligt flygbolagets hemsida så serveras det mat ombord.. Kommer bli lång dag i morgon för jag är inte hemma förrns vid 20,30-tiden.. Tur det är fredag!

Var egentligen bjuden på fest på lördag som jag såg mycket fram emot. Tyvärr har den blivit inställd, men skulle bli ett annat datum. Fundilerar på gå på bio o använda presentkortet jag fick av hårbollarns förra julen.. Kanske Bee movie.. men upptäckte just att enbart den svenska går här.. Kanske Råttatouille, men den är också på svenska.. Nä, får nog bli Fjärilen i glaskupan.. Om nu inte något annat råkar dyka upp förstås ;-)

O nu är det dags spela handboll.. :-DKommentarer
Postat av: En liten tant

Tack för livstecken!
Läser om hårbollarna och gruvar mig för den dag du skriver att gammelhårbollen gått hädan. Det är nog nåt allvarligt fel på en när man kan fästa sig vid djur man aldrig träffat.

Postat av: Excessa

Tant.. Tack, förstår din känsla. Trots att man aldrig träffats så finns en vänskap.
Jag gruvar mig också för den dagen ex-grannen ringer o säger att gammelhårbollen inte finns mer.
Nej! Det är inget allvarligt fel! Du har lärt känna honom via mig så han kunde lika gärna varit en som hälsat på dig. EQ är (enligt mig, men jag kan ha fel) en mycket bra tillgång så var aktsam om den så länge den inte skadar dig.

2008-01-25 @ 23:09:38
Postat av: Lena

Vad tyckte du om filmen?

2008-01-30 @ 01:19:12
URL: http://www.lenjangel.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback